Andrés Cuenca debuta amb el primer equip

Andrés Cuenca debuta amb el primer equip

El central esquerrà ha fet el seu debut amb el '39' a l'esquena

Andrés Cuenca no oblidarà fàcilment l’1 d’octubre del 2024. Ha estat el dia en què, amb el ‘39’ a l’esquena, ha fet el seu debut oficial amb el primer equip del FC Barcelona. Ni més ni menys que a la Champions League, en una victòria per 5-0 contra el Young Boys en el duel corresponent a la segona jornada de la fase de Lliga.

El seu debut s’ha produït al minut 84, quan ha entrat al camp substituint Iñigo Martínez, autor d’un dels goles culers. Durant els minuts que ha estat al camp, Andrés Cuenca ha fet de parella de central amb Jules Kounde.

Culer des del 2019

Andrés Cuenca va arribar al FC Barcelona el 2019 procedent del Sevilla. Central esquerrà, amb bona sortida de pilota, desplaçament en llarg i contundent al tall, és un futbolista de la generació del 2007, com Pau Cubarsí. Tot i tenir fitxa de Juvenil, aquesta temporada ha debutat amb el Barça Atlètic i ha jugat els cinc partits de Lliga amb el filial, tots com a titular. També és internacional Sub17.

Pau Víctor: debut a la Champions

Un altre dels futbolistes que no oblidarà la nit d’aquest dimarts a la muntanya de Montjuïc és Pau Víctor, que ha fet el seu debut a la Champions disputant els últims 20 minuts de partit. Cal recordar que fa pocs dies, a Pamplona, Pau Víctor va fer també el seu primer gol oficial amb la samarreta del primer equip.

2024-10-01_FCBvsYOUNGBOYS_94

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut