Flick:

Flick: "Estic molt satisfet per com hem jugat"

El tècnic alemany ha valorat molt positivament el triomf contra el Young Boys a la Champions, en la primera victòria europea del curs

Els tres punts eren l'objectiu principal del FC Barcelona en el seu partit de Champions contra el Young Boys. Si, a més, s'ha aconseguit amb una golejada contundent i bon joc, molt millor. I és que per a Hansi Flick tot suma. Especialment en una fase lliga de la competició europea en què tot sembla indicar que el goal average serà important de cara a la classificació final. "Ningú sap ben bé com funcionarà aquesta nova Champions i què es necessitarà, però sempre va bé tenir una bona diferència de gols per si de cas", ha comentat el tècnic alemany després del partit, tot i que ha reconegut que "al final, però, el que volíem eren els tres punts i i amb un 5-0 ens ho hem merescut". 

Un enfrontament que deixa a Flick "molt satisfet amb com hem jugat", tot i que ha reconegut que "hem vist que al principi hem jugat amb una mica menys de confiança, però després del primer gol hem tornat i tot ha estat més fàcil". Així, Flick encara creu que hi ha molt camí per recórrer. "Hem de seguir treballant i anar partit a partit. Encara ens queda molt i sempre hem d'oferir el màxim rendiment", ha etzibat, tot i que ha afegit: "Si l'equip es manté unit com fins ara, i si treballem bé, farem una gran temporada".

Els noms propis

Un dels protagonistes del partit ha estat Raphinha. Preguntat per la seva actuació, novament molt bona, el tècnic alemany ha estat molt clar. "Ha jugat molt bé i estic molt content per ell. Però no podem parlar només d'un jugador perquè som un equip. Raphinha pot jugar molt bé però només si al voltant juguem tots bé. Aquesta és la clau".

Flick també ha parlat sobre Frenkie de Jong i el seu retorn després de superar la lesió: "Per a ell era un pas molt important. Primer, jugar una estona. Però ara necessita una mica de temps, tot i que ha fet molt en l'estona que ha estat sobre la gespa. Ha estat bé per començar a tenir aquestes primeres sensacions".

Un retorn esperat, perquè recuperar efectius es presenta clau de cara a les properes setmanes: "La temporada és molt llarga i poden passar moltes coses, com hem vist amb el Marc Bernal o el Marc ter Stegen. Tinc moltes ganes de recuperar jugadors. Mentrestant, és molt important anar sumant punts. Quan estiguem tots, o pràcticament tots, serà més fàcil repartir la càrrega". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut