Lewandowski no té límits

Lewandowski no té límits

El ‘9’ del Barça ha igualat el millor promig golejador de la Champions gràcies al seu doblet contra el Young Boys

Robert Lewandowski no té límits. La seva ratxa golejadora a la lliga s’ha traslladat amb un doblet a la competició europea. Els dos gols de Robert Lewandowski aquest dimarts a l’Estadi Olímpic l’han convertit en el jugador amb el promig golejador més alt de la història de la UEFA Champions League d’entre tots els que han marcat un mínim de 50 gols. El polonès presenta una mitjana de 0,79 gols per partit.

D’aquesta manera, Lewandowski ha igualat els registres de Leo Messi, que també té un promig de 0,79 gols per partit. Amb aquesta dada, es col·loca al top històric de la competició. Per darrere figuren jugadors de la talla de Cristiano Ronaldo (0,77), Ruud van Nistelrooy (0,77) i Karim Benzema (0,59).

51 gols des que va complir els 30

A més, el nostre ‘9’ també es situa a la segona posició del podi de jugadors que més han anotat a la Champions des que han complert 30 anys. Amb el doblet contra el Young Boys, Lewandowski suma 51 gols des que en va complir 30 i només té per davant Cristiano Ronaldo, que en va fer 68. 

Cal recordar que Lewandowski també és el Pitxitxi en aquest inici de Lliga. Suma 7 gols en les primeres 8 jornades de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut