Sorteig per a les persones Sòcies Senadores de la Llotja Oberta a l’Olímpic Lluís Companys

Sorteig per a les persones Sòcies Senadores de la Llotja Oberta a l’Olímpic Lluís Companys

Cinc dels socis o sòcies amb el número de carnet entre l’1 i el 1.000 podran veure, amb un acompanyant, el Barça-Sevilla des de la Llotja de l’Estadi

El FC Barcelona sortejarà, dimecres 9 d’octubre, cinc places dobles entre les persones sòcies senadores per presenciar des de la Llotja de l’Estadi Olímpic Lluís Companys el partit de la jornada 10 de Lliga, contra el Sevilla CF, que tindrà lloc el diumenge 20 d’octubre, a les 21 hores. Els socis i sòcies senadors són els que, en renovar el seu carnet del 2024, tenen un número comprès entre l’1 i el 1.000. Tots els qui estiguin al corrent de pagament entraran en el sorteig, no cal que siguin abonats a l’Spotify Camp Nou.

Cadascuna de les persones sòcies senadores que resultin agraciades podran designar, en el moment d'acceptació del premi, un acompanyant més gran de 16 anys. El sorteig es farà el dimecres 9 d’octubre de 2023, davant de notari, i el Club es posarà en contacte amb les persones guanyadores. En el cas de no poder establir contacte en el termini de 24 hores, el premi serà atorgat al primer reserva i així successivament.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut