Lewandowski, Raphinha i Lamine Yamal, el trident més golejador d’Europa

Lewandowski, Raphinha i Lamine Yamal, el trident més golejador d’Europa

La tripleta atacant culer és la més golejadora d’Europa, amb 20 gols entre els tres

Lewandowski, Raphinha i Lamine Yamal s'han consolidat com una fórmula golejadora i guanyadora per al Barça. Amb la seva combinació de precisió, velocitat i joventut, han sumat -entre els tres- un total de 20 gols en aquest inici de curs i es defineixen com el millor trident de les cinc grans lligues europees. 

Els perseguidors, amb 15 gols

Aquest rendiment golejador col·loca al Barça per davant d’altres equips amb tridents també letals. Com el del Borussia Dortmund format per Karim Adeyemi, Jamie Gittens i Serhou Guirassy o el del Bayern de Munich format per Harry Kane, Jamal Musiala i Serge Gnabry, que acumulen 15 gols cadascun entre totes les competicions. 

Una mica més per darrere, hi ha els tridents del Liverpool i del Chelsea, amb 14 gols anotats cadascun. Tot i això, cal apuntar que l’equip del nord de Londres disputa aquest dijous al vespre el seu partit a la Conference League i podria escalar posicions a la taula. 

Amb aquest gran rendiment en atac, el trident culer no només marca la diferència, sinó que posiciona l'equip com un dels més perillosos d'Europa aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut