Al-Ahly - Barça: No ha pogut ser (32-29)

Els blaugranes acaben, en quart lloc, el Mundial de Clubs després de perdre la final de consolació contra el combinat amfitrió

El FC Barcelona ha caigut en la final de consolació del Mundial de Clubs. Els de Carlos Ortega no han pogut vèncer a l'Al-Ahly (32-29) en el partit per determinar el 3r i 4t lloc. El combinat amfitrió ha plantejat un duel molt seriós on han aconseguit fer tremolar a la defensa blaugrana amb una gran efectivitat ofensiva.

A contracorrent

La final de consolació no ha tingut res a veure amb el duel de fase de grups. Mentre que en el primer partit el Barça va ser el clar dominador, l'Al Ahly ha sabut girar la truita en aquest darrer partit de la competició.

El combinat amfitrió ha fet valdre la seva condició de local i ha començat molt endollat el duel. Acció ofensiva que construïen els egipcis, acció que acabava en gol local. Això ha ferit la moral blaugrana que no ha sabut reaccionar defensivament a aquesta efectivitat rival. Al minut 10 el marcador ja era de 8-4.

Al bon atac se li ha sumat el gran paper del porter local que ha permès anar fent gran el forat i situar el 13-6 a l'equador de la primera meitat.

S'intenta la remuntada

El Barça ha reviscut a les acaballes de la primera meitat. Una bona actuació als minuts finals dels de Carlos Ortega ha permès al combinat blaugrana marxar al descans 3 gols avall en el marcador.

A la represa el joc ha estat molt més lluitat pels dos equips, però el conjunt egipci ha tingut un punt més per emportar-se el tercer lloc. Malgrat que el Barça ha millorat, l'Al -Ahly no ha deixat escapar l'oportunitat de derrotar l'equip barceloní. En cap tram del segon període, el Barça, no ha estat capaç d'empatar o capgirar al marcador i això ha segellat la victòria rival. Finalment el resultat ha estat de 32-29.

FITXA DEL PARTIT

Al-Ahly, 32
Barça, 29

Al-Ahly: Ramadan, Ahmed, Khairi, Dahroug, El Masry, Magdy, Ibrqahim - set inicial . Nabil, Ashour, Abdou, Rashid,  Lashien, Saifeldenn, Adel.
Barça: D.Mem, Nielsen, Ariño, Janc, N'Guessan, Makuc, Frade - set inicial - Rodriguez, Cikusa Richardson, Palomino, Aleix, Carlsbogard

Parcials: 1-1, 6-4, 11-5, 13-7, 16-10, 18-15 (mitja part), 20-18, 24-22, 25-23, 28-24, 30-27, 32-29 (final)

Àrbitres: : Konjicanin Amar (BIH) - Konjicanin Dino (BIH)