Lamine Yamal, MVP del mes de setembre a la Lliga

Lamine Yamal, MVP del mes de setembre a la Lliga

El davanter amb tres gols i una assistència, ha estat escollit com el millor futbolista del segon mes de competició

Lamine Yamal no en té prou amb acumular rècords, ara també s'està acostumant a rebre trofeus individuals. Si el mes passat va ser designat el millor jugador sub-23 del mes d'agost de la Lliga, aquest setembre s'ha alçat com el millor jugador de la competició, sense límit d'edat. Cal recordar que encara que sobre el terreny de joc es mou amb una veterania envejable, el català encara té poc més de disset anys.

Amb tres gols i una assistència durant aquest novè mes de l'any, el davanter s'ha alçat com un dels millors atacants de la competició. Sigui amb diana o passada de gol, la jove perla blaugrana sempre aporta d'una manera o una altra. No hi ha cita on Lamine Yamal no deixi el seu talent sobre el terreny de joc.

El davanter va ser l'autor d'un gol en el darrer duel del mes contra l'Osasuna i d'un doblet en la golejada contra el Girona. A més va ser l'autor d'una assistència en una de les dianes del duel a la Ceràmica. En total ha disputat quatre enfrontaments, dels quals tres ha sortit com a titular acumulant 300 minuts de joc.

Segon mes consecutiu amb MVP culer

Després que Hansi Flick fos elegit el millor entrenador, i Lamine Yamal rebés el premi com a millor jugador sub-23, Raphinha també va recollir el guardó d'MVP el mes passat. El brasiler no va passar desapercebut durant l'agost i tampoc ho ha fet durant setembre, però aquest cop la distinció ha anat pel jove de la casa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut