Aitana convida a somiar des de la REVISTA BARÇA

Aitana convida a somiar des de la REVISTA BARÇA

El número 121 d’aquesta publicació dedica la portada i deu pàgines a la millor futbolista del món, que serà blaugrana fins al 2028

Sota el títol ‘El somni d’Aitana’, l’edició 121 de la REVISTA BARÇA ofereix una portada amb una suggerent imatge de la futbolista de Sant Pere de Ribes amb els ulls tancats. La seva renovació, fins al 2028, és una prova més de l’aposta decidida del FC Barcelona pel futbol femení i pels jugadors i les jugadores de La Masia. Per la seva banda, Aitana assegura, des de les planes de la publicació, que el seu somni és continuar fent història amb el Barça, el club de la seva vida. La Pilota d’Or apareix envoltada dels objectes que han marcat la seva carrera: un munt de trofeus, individuals i col·lectius, que ha aconseguit i les fotografies que reflecteixen els moments més importants que ha viscut als seus 26 anys.

La portuguesa Kika Nazareth, una aposta de futur del Barça Femení, també és protagonista en aquest número de la REVISTA BARÇA. Pel que fa al primer equip masculí, ho són Dani Olmo i els joves futbolistes a qui Hansi Flick ha fet confiança en l’arrencada de la temporada. Tots plegats, amb Denominació d’Origen La Masia. L’aposta pel futbol formatiu és, precisament, un dels temes que apareixen en una llarga entrevista amb Deco. “La idea és continuar apostant per La Masia i portar jugadors amb ganes de títols”, diu el director de Futbol del FC Barcelona. El paper dels futbolistes del Barça a l’Euro 2024 i dels esportistes del Club en els Jocs Olímpics de París també mereixen l’atenció de la REVISTA BARÇA.

Fall, Mem, Tino, Mati…

Quant a les seccions, molts noms propis. Youssoupha Fall, l’esportista més alt que ha defensat la samarreta del Barça, és protagonista en les pàgines dedicades al bàsquet. Dika Mem, més líder i capità que mai, ho és en les d’handbol. En les de futsal, el tècnic Tino Pérez i els fitxatges d’aquest curs: Fits, Eric Martel i Khalid. Mentre que en les d’hoquei patins, els protagonistes són Mati Pascual, que torna després de recuperar-se durant dos anys d’una greu lesió; David Cáceres, una aposta de la casa per a la banqueta; i les incorporacions de Pablo Álvarez, Sergi Aragonès i Ferran Font.

En les últimes pàgines, el número 121 de la REVISTA BARÇA es fixa en la nova vida de Sergi Panadero, ara gestor esportiu del Fundació Barça Genuine, en la US Barça Foundation i el projecte que té al South Bronx de Nova York, en els 40 anys del Museu del FC Barcelona i en la col·lecció de moda blaugrana Fan Jamm.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut