Els Barça Legends tornen a l’Àfrica

Els Barça Legends tornen a l’Àfrica

Els blaugranes jugaran a l’Estadi Esportiu Baba Yara de Kumasi el 10 de novembre

Un cop anunciat el partit de Qatar, els Barça Legends jugaran el primer xoc de la temporada a Ghana davant d’un combinat local d’exjugadors del país africà. El partit tindrà lloc diumenge 10 de novembre a les 15 h locals (17 h de Barcelona) a l’Estadi Baba Yara a Kumasi, a uns 250 quilòmetres de la capital del país, Accra. El recinte de l'esdeveniment té una capacitat per a 40.500 persones i és el més gran de tot el país centreafricà. 

Aquesta serà la cinquena vegada que el conjunt culer d’exjugadors del Barça visiti el continent africà. La primera va ser el 2017 quan van jugar a Moçambic. L'experiència va tornar a repetir-se el 2019 quan els del Chapi Ferrer van jugar al Marroc i el 2023 van fer una doble visita amb la presència a Zàmbia i la República Democràtica del Congo. 

Jugadors locals amb història

Entre els jugadors més destacats amb qui s’enfrontaran els blaugranes destaquen Abedi Pelé, tres vegades campió de la pilota d’or africana (1991, 1992 i 1993) i que va defensar la samarreta de l’Olympique de Marsella, campió de la Copa d’Europa del 93; Asamoah Gyan, que va jugar al Mòdena, Udinese i Sunderland, entre d'altres; i Stephan Appiah, jugador que va fer carrera a Itàlia a clubs com la Juventus, Parma, Bolonya i Udinese, entre d’altres. 

Albert Ferrer, entrenador dels Barça Legends, donarà la convocatòria els propers dies per mirar de seguir amb la ratxa de triomfs que acumula l’equip. La temporada passada van sumar cinc triomfs en els cinc partits jugats. 

Què són els Barça Legends

Els Barça Legends és un programa creat l’any 2016 que es gestiona directament des del Club, que consisteix a integrar exjugadors del Barça a través d’un projecte estable de col·laboració professional amb el Club que contribueix a la globalització de la marca Barça arreu del món donant a conèixer els valors del Club a través seu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut