Madrid CFF - Barça: Res les atura (1-8)

Madrid CFF - Barça: Res les atura (1-8)

Sisena victòria de les culers en la Lliga F després de sobreposar-se al gol inicial de les visitants

De sis en sis. El Barça s'ha endut el sisè triomf de la Lliga F amb un contundent 1-8 a Fuenlabrada. Les culers s'han refet de l'adversitat per construir una nova golejada en la competició domèstica. El doblet de Walsh i els gols d'Alexia, Engen, Pajor, Vicky, Ona i Jana han contribuït a capgirar el marcador en la segona meitat.

Contratemps

Adversitat. Aquesta és la paraula que ha definit millor l'inici de la jornada entre el Madrid CFF i el Barça. Els límits reglamentaris de l'Estadi Fernando Torres s'han eixamplat per comptabilitzar l'1-0 madrileny. Allegra ha obert el compte anotador davant un conjunt culer que ha maldat per atacar l'hermètica defensa local.

Movent la pilota d'un costat a l'altre, les de Pere Romeu han buscat situar l'empat. Sense èxit abans del descans. Ni la insistència de tenir la possessió ni l'afany anotador de Graham han servit per alterar l'electrònic. Amb triomf momentani de l'elenc blanc, que s'ha imposat al negre Barça amb un sol cop. 

Energia culer... 

Per fi, el Barça ha estat capaç d'enderrocar la muralla local. Després d'una sèrie d'intents i de refusos de la defensa rival, Walsh ha trobat l'escletxa per escriure l'empat. Tanta insistència ha tingut premi. Aquest empat no ha canviat el context del matx. El Madrid CFF ha defensat i el Barça ha atacat. Els mèrits de gol barcelonista s'han acumulat, però encara faltava que l'efectivitat es correspongués amb les ganes de remuntada.  

Ha hagut d'arribar l'olfacte anotador de la Pitxitxi per materialitzar la superioritat blaugrana. Assistència excelsa de la primera golejadora del partit per trobar Pajor. Sisè gol de la davantera polonesa en aquesta Lliga F. Quan s'ha obert la veda, les de Pere Romeu no han tingut fre. En un tancar i obrir d'ulls, el Barça ha doblat la distància gràcies a Vicky López

... amb Alexia fent història

D'aquesta manera, la sisena victòria del Barça a la Lliga ha estat qüestió de temps. Més quan Alexia Putellas ha anotat el quart de la tarda. La capitana té una esquerra de seda i ho ha demostrat a l'interior de l'àrea per eixamplar la golejada culer. Una diana especial perquè ha situat la 11 barcelonista a la quarta posició de màxima golejadora històrica del FC Barcelona, ​​igualant Kubala amb 194 gols. No ha estat la darrera celebració.

Perquè Walsh, que ha ampliat el seu repertori amb una nova diana, Engen, Ona i Jana han reafirmat i tancat el discurs autoritari del Barça. Alegre també pel retorn als minuts d'Irene Paredes després de la lesió que va patir al mes d'agost. És un equip que també sap superar les adversitats i que res l'atura. 

FITXA DEL PARTIT 

Madrid CFF, 1
Barça, 8

Madrid CFF: Paola, Allegra, Cometti, Mendoza, Mónica (Sandra, min 82), Hildur (Cristina, min 71), Esther (Karen, min 71),  Melgard, Bonsegundo (Alba Ruiz, min 79), McKenna (Bárbara, min 63) i Laurita
Barça: Cata Coll, Jana, Engen, Marta (Irene, min 76), Brugts (Rolfö, min 62), Vicky (Alexia, min 62), Walsh, Patri, Graham (Ona, min 76), Kika (Pina, min 62) i Pajor

Gols: 1-0, Allegra (min 15); 1-1, Walsh (min 48); 1-2, Pajor (min 59); 1-3, Vicky (min 61); 1-4, Alexia (min 72); 1-5, Walsh (min 79); 1-6, Engen (min 80); 1-7, Ona (min 87); 1-8, Jana (min 92)

Àrbitra: Peñalver Pearce. Ha amonestat amb targeta groga la local Bárbara (min 66) i la visitant Walsh (min 40)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut