Alexia iguala els 194 gols de Kubala i té Suárez en el punt de mira

La capitana del Barça atrapa Kubala (194) i se situa a quatre gols de Luis Suárez (198), tercer màxim golejador històric

Alexia Putellas segueix fent història amb el Barça Femení i aquest dissabte, amb el seu gol al camp del Madrid CFF, va igualar els 194 gols que va marcar Ladislau Kubala amb el Barça. Aquesta xifra la situa en la quarta posició dels màxims golejadors històrics del Club.

El pròxim repte de la migcampista catalana són els 198 gols que va fer l’uruguaià Luis Suárez i situar-se en tercer graó del podi de màxims golejadors de la història del Club.

Així doncs, Alexia necessita quatre gols més per empatar amb Suárez i cinc per superar-lo. A més, tan sols es troba a sis gols d’una xifra tan rodona com la de 200 gols, a la qual van arribar César Rodríguez (232) i el millor de tots els temps, Leo Messi, amb un total de 672 gols com a culer.

Inici golejador

Aquest inici de la temporada 2024/25 ha estat excel·lent per Alexia Putellas, que ha marcat 4 gols en 5 partits de Lliga. La de Mollet del Vallès ha transformat els tres penals que ha xutat i també va marcar de jugada el quart gol del Barça en el partit contra el Madrid CFF, que va finalitzar amb un contundent 1-8 després d’haver marcat vuit gols després del descans.

Pròxims reptes

Durant el mes d’octubre l’equip disputarà quatre partits més, entre ells dos de la UEFA Women’s Champions League i dos més de Lliga F. El debut a la Champions serà aquest dimecres, 9 d’octubre a les 21h, al camp del Manchester City, mentre que el diumenge 13, a les 17:30h, les blaugranes rebran a casa l’Espanyol.

La segona jornada de la Champions portarà el Hammarby suec a Barcelona el 16 d’octubre, a les 21 hores. I, finalment, el diumenge 20, a les 17h el Barça visitarà el Ciutat de València per enfrontar-se al Llevant abans de l’aturada de seleccions.

Aconseguirà Alexia marcar quatre o més gols durant aquest mes? La resposta, pròximament sobre el seu habitat natural, la gespa dels camps de futbol.