Bathco Torrelavega - Barça: Tornen al camí del triomf (26-41)

Bathco Torrelavega - Barça: Tornen al camí del triomf (26-41)

Els culers han dominat el partit de principi a fi i han recuperat les sensacions victorioses // FOTO: Luis Palomeque

De nou, victòria blaugrana. Després de dues derrotes al Mundial de Clubs, el Barça ha tornat a guanyar. Aquesta vegada ha estat en l'ASOBAL i a la pista del Torrelavega (26-41). Triomf fonamentat des del principi que serveix per tancar la ruta fora del Palau Blaugrana. El temple barcelonista espera torn. El pròxim dijous 10 d'octubre amb la Champions. 

Distància culer

Ben aviat, els culers han tingut esperança de triomf. Vestint el verd de la tercera equipació, els de Carlos Ortega han firmat una arrancada incontestable. Emil Nielsen ha enaltit el treball de la defensa per contribuir el parcial inicial de 0-4. La coralitat ha contribuït a mantenir els avantatges barcelonistes, moguts entre el +4 i el +5.

Nielsen propulsa, de nou, els blaugranes

Javi Rodríguez i Thiagus Petrus han estat dues figures que han sobresortit en un conjunt que ha remat junt per continuar dominant l'electrònic. Ara bé, la fluïdesa que havia aconseguit imposar l'elenc blaugrana s'ha esvaït. En conseqüència, el Torrelavega ho ha aprofitat per posar-se a quatre unitats gràcies a les aturades de Leo Tercariol. A l'altra porteria, Nielsen ha estat cabdal per tallar l'acostament a tres dianes i ha tornat a donar embranzida. 

D'aquesta manera, els culers han tornat al domini. Certificat amb una genialitat de Blaz Janc sobre la botzina del descans: 14-20. Un marge que el FC Barcelona s'ha encarregat d'eixamplar en la segona meitat. Un període marcat per l'error dels locals. Set jugadors de l'equip cantàbric han coincidit sobre la pista tenint un jugador exclòs, i, per tant, han hagut de jugar amb cinc jugadors. Un lapse de temps que els de Carlos Ortega han aprofitat per imposar la seva lògica i obrir una distància que ha resultat insalvable: 14-23

Tanquen la victòria

Hampus Wanne i Aleix Gómez s'han mostrat pletòrics i inspirats per mantenir la superioritat barcelonista. Dos arguments més per amarrar la victòria. Certificada en l'ocàs i gràcies a la velocitat del joc blaugrana. Així doncs, els de Carlos Ortega han tornat a guanyar després de l'ensopegada al Mundial de Clubs. Triomf important per tancar el periple de tres setmanes disputant partits lluny del Palau Blaugrana. El dijous 10 d'octubre, Barça - Aalborg a casa. 

FITXA DEL PARTIT

Bathco Torrelavega, 26
Barça, 41

Bathco Torrelavega: Leo Tercariol (-), Guilherme Linhares (4), Álex Rubiño (2), Javier Muñoz  (3), Jakub Prokop (-), Isidoro Martínez (4) i Jokin Aja (3) -set inicial- Abraham González (-) Márcio Silva (1), Juanjo Fernández (-), Juanjo Fernández (1), Facundo Cangiani (3), Ángel Fernández (1), Jurkovic (3) i Colunga (2)
Barça: Nielsen (-), Janc (3), Dika Mem (4), Petrus (1), Frade (), Carlsbogard (3) i Ariño (1) -set inicial- Wanne (5), N'Guessan (2), Aleix Gómez (7), Makuc (1), Palomino (4), Richardson (6), Petar Cikusa (3) i Javi Rodríguez (3) 

Parcials: 0-4; 4-8; 7-11; 8-15; 10-15; 14-20 // 15-23; 17-28; 19-30; 21-35; 22-38; 26-41

Àrbitres: Javier Álvarez i Yon Bustamante 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut