Lewandowski, hat-trick per ser més Pitxitxi

Lewandowski, hat-trick per ser més Pitxitxi

El davanter polonès ha marcat tres gols al camp de l'Alabès per elevar-se als 10 gols en Lliga

El gol mai es fa vell. Un dels arguments més antics i més bonics del futbol és una meravella per la vista de l'espectador, que cada jornada anhela celebrar-ne almenys un. Aquest 6 d'octubre, Robert Lewandowski s'ha encarregat d'alegrar l'afició blaugrana. Amb 36 anys, el davanter polonès ha marcat un hat-trick al camp de l'Alabès per ser més Pitxitxi. 

Un. Dos. I fins a tres. Aquests són els gols que ha pogut comptar el del FC Barcelona a l'Estadi de Mendizorrotza. Tots tres en la primera meitat i gràcies al treball coral. Però els companys que han esdevingut resolutius en la darrera passada han estat Raphinha, en dues ocasions, i Eric Garcia. Dos col·laboradors de luxe perquè Lewy certifiqués un hat-trick.

És la tercera vegada que Lewy marca tres gols amb el Barça. Amb el Bayern de Múnic ho va fer fins en 20 ocasions i amb el Borussia Dortmund, en quatre. En total 27 hat-tricks en la seva carrera en l'ambit de clubs. Quasi res. 

Un hat-trick matiner

Amb el cap. Només empenyent la pilota al fons de la xarxa amb la dreta. Desmarcada, control i xut creuat. D'aquesta manera ha anotat Robert Lewandowski els seus tres gols en els primers 32 minuts de partit. Una tardança que ha portat un registre quasi de podi. Perquè ha estat el quart hat-trick més matiner del FC Barcelona en Lliga. Però té mèrit.

Aquest registre de hat-tricks no sortia a la palestra des del 2011. Quan un tal Leo Messi va marcar tres gols contra el Mallorca en els primers 30 minuts. L'astre argentí ocupa la posició de bronze en aquesta dada que completen Tejada (1954) contra la Reial Societat al minut 28 de joc i Samuel Eto'o contra l'Almeria el 2008 en els 24 minuts inicials. 

Pitxitxi sense discussió

Lewy sí que ocupa la primera plaça de la carrera pel Pitxitxi. Ja porta una diana més que jornades disputades. 10 celebracions en nou duels lliguers. Quatre gols més que el segon classificat, el jugador del Vila-real Ayoze Pérez. Doblet a Mestalla i a l'Estadi de La Ceràmica i gol a Montjuïc davant Athletic Club, Valladolid i Getafe per marxar a l'aturada de seleccions aportant frescor anotadora i en ratxa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut