S’inicia el procés per adquirir els passis de la temporada 2024/25 per a l’Spotify Camp Nou

S’inicia el procés per adquirir els passis de la temporada 2024/25 per a l’Spotify Camp Nou

A partir del pròxim divendres 11 d’octubre, els socis i sòcies abonats que vulguin optar a passi per a l’estadi blaugrana per a la resta de la temporada 2024/25 ja podran sol·licitar-ho a través d’un formulari

El pròxim divendres 11 d’octubre es posa en marxa el procés per sol·licitar passi per als partits del primer equip de futbol masculí que quedin per jugar durant la present temporada a l’Spotify Camp Nou. El Club posarà a la venda un total de 45.000 passis als quals podran optar tots els socis i sòcies abonats a l’Spotify Camp Nou i registrant-se en un formulari. Un cop finalitzat el període d’inscripció, si hi ha més socis i sòcies inscrits que localitats disponibles es portarà a terme un sorteig. D’aquest procés queden exempts els socis i sòcies que la temporada 2023/24 van adquirir un passi per a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, que gaudiran d’un període de compra exclusiva de setanta-dues hores, sense necessitat de fer sol·licitud prèvia.

Aquest passi provisional donarà dret a accedir als partits oficials que restin per disputar del primer equip masculí de futbol a l’Spotify Camp Nou en la present temporada i que, de moment, inclouen els corresponents a la segona volta de LaLiga EA Sports, així com, al seu cas, aquells corresponents a les fases eliminatòries (1/8 de final en endavant) de la UEFA Champions League i de la Copa del Rei. El període d’inscripció per adquirir aquest passi serà de l’11 d’octubre al 23 d’octubre i es realitzarà a través d’un formulari. 

Un cop transcorregut aquest període, en el cas que hi hagi més peticions que localitats disponibles se celebrarà un sorteig el proper 24 d’octubre per determinar els destinataris dels passis i els socis i sòcies agraciats tindran entre el 28 d’octubre i l’11 de novembre per formalitzar la compra. Queden exempts d’aquest procés els socis, abonats o no, que van adquirir el passi de la temporada 2023/24 per a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Aquests podran comprar el passi per a l’Spotify Camp Nou, en exclusivitat durant 72 hores, des del 25 fins al 27 d’octubre.

mini__MGA0772

Una vegada finalitzat el procés, en el cas que quedin passis disponibles, els socis i sòcies inscrits però que no hagin estat agraciats en el sorteig podran adquirir els passis que quedin. Tal com succeeix a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, els titulars de passi de temporada tindran l’entrada garantida per a tots els partits sempre que confirmin l’assistència dins dels terminis establerts. 

Preus i zones de l’Spotify Camp Nou

En total en aquesta primera fase de tornada a l’Spotify Camp Nou es posaran a la venda 45.000 passis, fet que suposa el 85% de les localitats de l’Spotify Camp Nou regulars, un cop exclòs l’aforament destinat a VIP.

Aquestes localitats estaran repartides al llarg de les zones de tribuna, lateral, gols i córners de primera i segona graderia, ja que la tercera graderia es trobarà encara en procés de construcció. Els preus oscil·len entre els 755 euros per un passi de tribuna central de segona graderia i els 260 euros per un passi de gol de 1a graderia. En el cas que es disputin menys partits a l’Spotify Camp Nou dels previstos en el passi, es retornaria l’import proporcional.

Els titulars del passi podran triar qualsevol zona, independentment de la que tinguessin prèviament com a abonats a l’Spotify Camp Nou.

Pel que fa al model d’assistència serà amb seient variable, com a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Això vol dir que el titular del passi triarà la zona, però no el seient, que s’escollirà partit a partit i es podrà fer de manera agrupada fins a un màxim de sis localitats. La ubicació dels seients anirà variant en cada partit però sempre dins de la zona a la que correspongui el passi. Tal com succeeix a l’Estadi Olímpic Lluís Companys deixarà de funcionar el servei de Seient Lliure, i tampoc hi haurà entrades i passaports infantils, ni passis per a penyes. Cal recordar que aquest és un model provisional, i que està previst que perduri fins que sigui possible la celebració de partits amb l’aforament complet.

És important recordar que la condició d’abonat a l’Spotify Camp Nou es mantindrà en suspens durant la temporada 2024/25 i fins al moment que es juguin partits amb l’aforament complet. Durant aquest període de suspensió, el socis i les sòcies no hauran de pagar la quota de l’abonament però mantindran els seus drets per a l’assignació de seients un cop l’Spotify Camp Nou torni al seu aforament complet.

Tornada a un estadi en obres

Pel que fa a la tornada a l’Spotify Camp Nou, aquesta haurà de conviure amb les obres de remodelació, i està previst que l’aforament provisional sigui d’uns 62.000 espectadors, que accediran a l’estadi per un sistema provisional de control d’accés. A més, hi hauran col·locats els seients definitius, la il·luminació provisional instal·lada, els banys de primera i segona graderia operatius, i també hi haurà restauració, entre d’altres. En aquesta mateixa línia, hi haurà disponibles 200 places de pàrquing que estaran destinades a compromisos del Club, PMR i altres necessitats operatives de dia de partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut