Dyego es corona al Mundial

Dyego es corona al Mundial

Va ser designat millor jugador del torneig i va guanyar l’últim títol que li faltava al seu palmarès

No li agrada sortir a les fotografies, és un llop solitari i defuig sempre el protagonisme, però és un autèntic líder sobre la pista i això l’ha convertit en el capità del Barça i de la Selecció del Brasil. 

Només li faltava un títol al seu palmarès: el Mundial. I des d’aquest diumenge ja el té. I no només això, també ha estat designat MVP del torneig, una distinció que farà que per fi se’l tingui en compte per la Pilota d’Or, després d’anys d’absències incomprensibles a les llistes de millors jugadors del món tot i els seus mèrits sobre el 40 x 20.

Dyego ja ho ha guanyat tot

Als seus 35 anys Dyego afronta la seva dotzena temporada al Barça. El desembre del 2022 va renovar per dues temporades més amb el Club i acaba contracte el proper 30 de juny. Vestit de blaugrana ha guanyat 3 Champions, 4 lligues, 4 Copes d’Espanya, 5 Copes del Rei, 3 Supercopes i 6 Copes Catalunya. I amb el Brasil ja suma 1 Mundial i 1 Copa Amèrica. A títol individual també ha guanyat l’MVP del Mundial i ha estat nomenat Millor Jugador i Millor Ala de la lliga espanyola. Una carrera de somni que continua. Perquè Dyego, com els bons vins, millora amb els anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut