Walsh:

Walsh: "Vull tornar a guanyar el pòquer, per això jugo al Barça"

La migcampista anglesa, que s’enfronta al seu ex equip, el Manchester City, explica a Barça One les seves sensacions abans de l’inici de la Champions League

Keira Walsh visita Manchester per primer cop des que va marxar al Barça ara fa tres temporades i ho fa després d’haver guanyat tots els títols possibles tret d’una Copa de la Reina i especialment com a campiona d’Europa per dos vegades consecutives. Ara, la migcampista de Rochdale s’enfrontarà al seu ex equip amb la seva família i amics a les graderies del Joie Stadium on tantes vegades va jugar vestida de citizen. La ‘21’ blaugrana ha explicat les seves sensacions abans del debut en competició europea aquesta temporada a Barça One, així com un repàs d’aquest inici de curs, el seu tercer de blaugrana.

Una setmana especial, amb una visita molt desitjada sobre tot per part de la família Walsh: “Serà la primera vegada que torni a jugar a Manchester des que vaig marxar, crec que la meva àvia vindrà al partit i no m’ha pogut venir a veure els últims tres anys i crec que ella està emocionada". Però això si, sortirà a guanyar i competir per aquest desitjat pòquer: “sé que tinc una feina professional a fer i no serà un partit fàcil, però serà maco tenir amics i família a les graderies”. “Vull tornar a guanyar el pòquer, és per això que jugo al Barça” sentencia la ‘21’ blaugrana preguntada pels objectius d’aquesta temporada abans de l’inici de la Champions League.

En aquesta entrevista, també reflexiona al voltant de la figura de Pere Romeu com a nou entrenador de l’equip: "Per a mi és un entrenador increïble però també una persona increïble. Ell entén molt bé què significa ser futbolista. Molta gent sap què passa dintre del camp però ell també entén què passa fora del cap i intenta saber com estàs i això és ‘massive’. I dintre del camp, crec que tàcticament és increïble, segurament un dels millors amb els que he treballat”.

A la part final de l’entrevista, la migcampista de Rochdale respon algunes preguntes més personals sobre la seva vida a Barcelona, els seus hobbies o com passa el temps lliure.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut