Alcobendas 33-10 Barça: un debut dur sobre el que créixer

Joves i debutants van donar la cara a casa d’un dels favorits

El Barça Rugbi va caure en el seu debut (33-10) a casa del Silicius Alcobendas, un dels candidats al títol d’enguany. Tot i la duresa del marcador, el partit va servir als blaugranes, amb molts debutants, per sumar minuts de qualitat en la Divisió d’Honor sobre els que créixer.

L’equip local va sortir millor al partit, esperonat pel seu públic i amb ganes de demostrar que les veus que el donen com a candidat al títol no s’equivoquen. Tot i aquest inici fulgurant, el Barça es va mantenir al partit.

De fet, el marcador podia haver estat molt diferent si l’equip hagués transformat una clara oportunitat amb el 19-10 al marcador. A partir d’aquesta imprecisió, l’Alcobendas es va anar imposant poc a poc per tancar el partit.

A la segona part, els locals es van fer fort amb els canvis, jugadors de molta experiència, mentre els joves blaugranes no van perdre la cara mai al partit.

“Els nostres forwards van presentar una batalla duríssima i els backs per moments van ser superiors. Vam fallar en moments claus i amb errors no forçats. Els nostres joves van sumar minuts però no hi va haver prou. Amb aquesta base hem de créixer i tenim un partit fonamental a casa la setmana vinent”, va resumir l’entrenador del Barça, Santiago Monteagudo.

Aquest proper diumenge (12h), el Barça Rugbi debuta a casa contra el Fibra Valencia Les Abelles. El duel a La Teixonera serà clau per començar a sumar.