El BIHUB amplia la seva oferta formativa, que la temporada passada ja van gaudir gairebé 9.000 alumnes de tot el món

El BIHUB amplia la seva oferta formativa, que la temporada passada ja van gaudir gairebé 9.000 alumnes de tot el món

A la vuitantena de cursos online que ofereix, s’hi suma la creació dels Programes Executius, unes formacions intensives i especialitzades impartides per professionals del FC Barcelona i reconeguts experts del sector

El Barça Innovation Hub (BIHUB) aposta fermament per la vessant formativa com a vehicle per posar a l’abast de la comunitat professional el know how de la institució i les últimes novetats en matèria de ciències de l’esport i gestió esportiva. Un ventall formatiu que des de fa anys acumula prestigi internacional i que durant la temporada passada va comptar amb gairebé 9.000 alumnes de tot el món, tant en formacions presencials com en remot. 
 
Amb l’objectiu de proposar una oferta atractiva i de qualitat, el BIHUB enceta el curs acadèmic 2024/25 amb novetats, sumant nou programes de formació especialitzada  i la creació d’un nou producte, els Programes Executius. 

Gestió esportiva i formacions vinculades a la salut 
 
Pel que fa als programes de formació especialitzada l’oferta preveu titulacions incorporades recentment que abracen des de la Direcció Esportiva o la Transformació Digital fins a formacions vinculades amb el món sanitari com la fisioteràpia o la salut i el rendiment esportiu de les dones.  
  
Una altra de les novetats són els Programes Executius, unes formacions intensives i especialitzades impartides per professionals del Club i reconeguts experts del sector de l’esport, dissenyades per dotar els professionals d'habilitats avançades en àrees específiques de l’àmbit de la gestió. Per exemple, la primera formació d’aquest tipus serà sobre negociació i habilitats legals a càrrec del departament jurídic del FC Barcelona. 
  
Acords amb universitats de prestigi d’arreu del món 
 
Aquestes noves incorporacions se sumen a l’oferta ja existent a la plataforma d’e-learning del BIHUB que compta amb més d’una vuitantena de programes online al voltant del rendiment esportiu, l’anàlisi tàctica, la gestió del màrqueting, l’scouting, el business intelligence, etc. A més d’aquesta escola online el BIHUB també programa periòdicament esdeveniments formatius per a grups d’executius, estudiants internacionals i entrenadors de futbol, que suposen una immersió en el dia a dia del Club i mostren els pilars que sustenten la metodologia de treball del FC Barcelona.  
 
Tot aquest ventall formatiu és possible gràcies a acords de col·laboració amb centres educatius de prestigi  com  la Universitat de Barcelona, la Blanquerna-Universitat Ramon Llull o l’INEFC, entre d’altres. A més, diferents institucions incorporen les formacions del BIHUB al seu ecosistema educatiu com la Federació Mexicana de Futbol, la Universidad Área Andina (Colòmbia) o la Universidad de las Américas (l’Equador), entre d’altres. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut