Manchester City - Barça: Partit gran en el debut europeu

Manchester City - Barça: Partit gran en el debut europeu

Les de Pere Romeu visiten el Manchester City en la primera jornada de la Lliga de Campions

El Barça visita aquest dimecres, a les 21 hores i en directe per DAZN i TV3, el Manchester City en la que serà la primera jornada de la UEFA Women’s Champions League. Les blaugranes, actuals campiones de la competició europea les dues últimes temporades de forma consecutiva, comencen la defensa del tro europeu contra un dels millors rivals d’Europa.

El rival

Compta amb una plantilla de gran nivell, que combina experiència i joventut, i que torna a la màxima competició europea després d’unes temporades sense disputar-la. Lauren Hemp, Kelly, Hasegawa, Aleixandri, Fowler, Park, Casparij, Miedema i Shaw, entre d’altres, seran les jugadores a seguir en un matx que es preveu molt igualat.

Fins ara, en competició domèstica, el City ha guanyat dos partits i n’ha empatat un i compta amb 7 punts, un més que el Chelsea, que té un partit menys.

El Barça

Recupera Aitana Bonmatí per al debut europeu després que la de Sant Pere de Ribes es perdés l’últim partit de Lliga per un procés gripal. El tècnic Pere Romeu s’ha endut un total de 22 jugadores, entre elles també Ellie Roebuck, que ha completat tot l’entrenament amb normalitat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut