L’agenda dels internacionals del Barça durant l’aturada de seleccions

L’agenda dels internacionals del Barça durant l’aturada de seleccions

Vuit jugadors del Barça afronten compromisos de seleccions durant els propers dies

Com sempre que s’atura la Lliga, les seleccions agafen el protagonisme del món del futbol. Un total de vuit jugadors del FC Barcelona afronten compromisos amb el seu combinat nacional durant aquest mes d’octubre.

Pedri, Lamine Yamal i Cubarsí, contra Dinamarca i Sèrbia

El passat 4 d'octubre es va anunciar la llista de convocats de la selecció espanyola, que incloïa quatre jugadors blaugranes. Tot i això, la lesió de Ferran Torres durant el partit contra l'Alabés l'ha deixat fora de la convocatòria, i ha estat substituït per Bryan Zaragoza.

Els convocats jugaran contra Dinamarca el dissabte 12 d’octubre a les 20:45 hores CEST i contra Sèrbia el dimarts 15 d'octubre, també a les 20:45 hores.

Kounde amb França 

El central del Barça és un jugador imprescindible per a la selecció francesa. El primer partit que disputarà serà el 10 d’octubre a les 20:45 hores CEST contra Israel. El segon duel, de més exigència, serà el dia 14 a la mateixa hora contra la selecció belga.

Lewandowski fix amb Polònia 

Robert Lewandowski també es desplaça amb Polònia. El capità polonès, que es troba en un estat de forma increïble, disputarà dos partits com a local a l’Estadi Nacional de Polònia. Jugarà contra Portugal el dissabte 12 d’octubre, i tres dies més tard contra Croàcia. Tots dos partits s’iniciaran a les 20:45 hores CEST.

Raphinha torna a la ‘Canarinha’

Raphina torna amb la selecció del Brasil després de no assistir a la convocatòria del setembre. En aquest cas, l’11’ del Barça disputarà partits per a la classificació de la Copa del Món i s’enfrontarà a Xile el divendres 11 d’octubre a les 2:00 hores CEST, i al Perú a les 2:45 hores CEST del dimecres 16 d’octubre.

Pablo Torre i Casadó amb la sub-21

Santi Denia també ha cridat a jugadors blaugranes per a la selecció espanyola sub-21. Pablo Torre i Marc Casadó disputaran dos partits de classificació per a l’Eurocopa Sub-21. Els joves culers s'enfrontaran a Kazakhstan el dia 10 d’octubre a les 20.30 hores CEST i a Malta el dimarts 15 a les 18.00 hores CEST.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut