El minut a minut de l'aturada internacional

Vuit blaugranes participen en aquesta nova finestra de partits internacionals

Setmana d'aturada per seleccions. En total vuit blaugranes jugaran aquests dies amb els seus equips nacionals per a disputar partits Nations League, classificatoris per a la Copa del Món i per a l'Europeu sub-21. Els culers cridats en aquesta finestra són:

Israel - França (1-4)

Els de Deschamps s'han imposat còmodament al combinat isrelià en la tercera jornada de classificatoris per a la Nations League. El central culer ha sortit de titular i ha completat els 90 minuts de duel.

Selecció espanyola sub-21 - Kazakhstan (4-3)

El combinat de Santi Dènia ha acabat guanyant un duel molt disputat a l'Estadi Municipal Ciudad de La Línia. El conjunt visitant s'ha avançat en el marcador, "La Rojilla ha contestat amb 4 gols abans del descans i finalment, el Kazakhstan ha anat remuntant fins a posar el 4-3. Per part dels blaugranes, mentre que Pablo Torre ha jugat de titular i ha estat substituït en el minut 71, Marc Casadó s'ha quedat a la banqueta.

L'agenda del dia

L'aturada comença amb triple aparició blaugrana. Per ordre d'horari, a les 20.30 hores CEST la selecció espanyola sub-21 s'enfronta al Kazakhstan en la fase de classificació de l'Eurocopa 2025. A les 20.45 hores CEST, serà el torn de la França de Kounde amb la tercera jornada de classificatoris per a la Nations League. El combinat francès s'enfronta contra Israel. I finalment a les 2.00 hores de la matinada, Brasil juga contra Xile per a la classificació de la Copa del Món.