Araujo:

Araujo: "Tornaré com un toro"

En una entrevista amb els mitjans oficials del Club, el central uruguaià explica com va la recuperació, repassa els cinc anys al primer equip i parla sobre l'estat actual del Barça de Flick

Ronald Araujo continua immers en el procés de recuperació. El central uruguaià es va lesionar el tendó de l'isquiotibial de la cuixa dreta al partit de quarts de final de la Copa Amèrica contra el Brasil i segueix treballant per tornar al 100%. “Vaig progressant molt bé i això em deixa feliç. No ha estat un temps fàcil, però he après moltíssim, tant a nivell físic com mental. Estic molt content per com va la recuperació. Tornaré com un toro”, ha assegurat Araujo als mitjans oficials del Club, en una entrevista emmarcada en els seus primers cinc anys al primer equip.

Perquè el passat 6 d'octubre es va complir un lustre des que l'uruguaià va debutar contra el Sevilla a l'Spotify Camp Nou. “He viscut cinc anys molt bonics al Club i estic molt feliç perquè han estat plens d'experiències i aprenentatges. És un somni per a mi”, ha comentat.

Entre tots aquests moments viscuts, assegura quedar-se'n amb tres: “Elegiria el debut perquè, encara que va ser accidentat, va ser un moment únic. També el meu primer gol, que recordo que vaig sortir corrents a abraçar Messi. I després la primera Lliga, la que vam guanyar al camp de l'Espanyol, ja que va ser un dia inoblidable per a nosaltres. Va ser el resultat de tot l'any de treball, ja que has de ser molt regular i va ser espectacular. Era molt important per a un grup tan jove. A més, va ser molt bonic poder celebrar-la amb l'afició a la rua”.

Després de cinc anys, Araujo s'ha guanyat el respecte de tots els companys pel seu caràcter i la seva manera de ser tant fora com dins del camp. És per això que és el segon capità del Barça després de Marc ter Stegen: “Per a mi és un privilegi i un orgull ser capità. Em surt natural perquè sempre m'agrada preocupar-me per tothom. Sé el que comporta, però em sento molt preparat”.

 

"El repte seria guanyar títols aquesta temporada"

A més de repassar la seva etapa de blaugrana, també hi ha hagut temps per parlar sobre l'estat del Barça actual. Tot i que encara no ha pogut jugar aquesta temporada sota les ordres de Hansi Flick, Araujo assegura que “estic gaudint de l'equip”. “És important començar bé, especialment a la Lliga perquè és una cursa llarga. Sabem que encara queda moltíssim, però de moment pinta bé”, ha afegit, tot i que té clar que “el repte seria guanyar títols aquesta temporada”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut