Celebrem haver arribat a 50.000 penyistes registrats!

Celebrem haver arribat a 50.000 penyistes registrats!

El FC Barcelona posa en marxa un sorteig d’una samarreta signada pel primer equip de futbol masculí per celebrar la xifra de 50.000 penyistes registrats

El procés d’identificació de penyistes impulsat pel FC Barcelona continua sumant registres. Ja són 50.000 persones les que s’han identificat correctament i es poden beneficiar de tots els avantatges que els atorga el Club.

De les persones registrades, es pot destacar que l’Iraq, amb més 8.400, és en aquests moments el territori, a part de Catalunya i Espanya, on les penyes tenen més força. Polònia ocupa ara el tercer lloc d’aquest particular rànquing, amb més de 2.500 penyistes del Barça. A la resta del món, és el continent europeu qui més afició del FC Barcelona reuneix, amb països com França, Bèlgica o Alemanya amb una sòlida base culer. 

Si encara no us heu registrat, podeu fer-ho mitjançant aquest enllaç:

Per celebrar haver arribat als 50.000 penyistes registrats, a més, el Barça vol sortejar una samarreta signada pels jugadors del primer equip de futbol masculí. Podran participar totes aquelles persones que s’hagin registrat correctament com a penyistes i que s’apuntin al sorteig mitjançant el formulari següent:

Els i les penyistes que vulguin participar en aquest sorteig tenen fins al 27 d’octubre per fer-ho.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut