Manchester City - Barça: Només és el començament (2-0)

Manchester City - Barça: Només és el començament (2-0)

Les vigents campiones d'Europa han arrancat la Champions 2024/25 amb derrota

No ha estat el millor inici, però només és la primera jornada. El Barça de Pere Romeu ha iniciat la defensa del títol de la Champions amb derrota al camp del Manchester City. Un 2-0 que no ha deixat espai a les blaugranes, que només han pogut reaccionar esporàdicament davant unes angleses més inspirades.  

Tot i el pal inicial culer... 

Poc s'albirava aquesta derrota amb la carta de presentació culer. Perquè quatre minuts ha tardat el vigent campió de la Lliga de Campions a generar la primera clara aproximació al Joie Stadium. Graham Hansen s'ha topat contra la fusta de la portera del Manchester City. Seguidament, Mapi León ha estat el mal de cap per a les atacants locals. La central ha estat providencial per sostenir les ganes cityzens, que no s'han arronsat davant el pal inicial culer i han agafat embranzida. 

... compàs citizen

Per contrarestar la voluntat de control culer amb la pilota, el City ha presentat una pressió asfixiant. Argument suficient per incomodar les de Pere Romeu i espolsar-se ben ràpid l'ensurt matiner amb una resposta similar: el pal. Com si ambdós conjunts volguessin pagar a l'altre amb la mateixa moneda, ha estat torn del Barça. Recuperació altíssima sobre la portera per sacsejar, aïlladament, les estadístiques ofensives. Sobre la mateixa línia de gol, Aleixandri ha negat la celebració a Pajor. 

Ocasió que no ha amagat la dificultat barcelonista per assentar-se en aquesta jornada 1. Les angleses han aconseguit esborrar-les del verd. Més amb l'1-0 de Layzell a la sortida d'un servei de cantonada. Cata Coll, que moments abans havia sostingut el Barça, no ha pogut evitar la diana que ha reafirmat la superioritat del Manchester City. Capaç d'anul·lar un conjunt que ha tret el cap esporàdicament en atac abans de la conclusió de la primera part. 

Reacció blaugrana... 

Una ocasió d'Alexia ha despertat les barcelonistes. Altre cop, Aleixandri ha evitat l'alegria barcelonista i el canvi més enèrgic de guió. La pilota de la Champions s'havia vist més fluida en les botes sky blues fins a aquesta ocasió de la capitana blaugrana. Encarregada d'esperonar la reacció del conjunt culer, que ha tingut més presència a prop de l'àrea de Yamashita. Pina i Walsh també han flirtejat amb el gol en un gir de guió. 

... cop sky blue

Cap al minut 70 s'ha vist un altre FC Barcelona. Plantat en constants dominis ofensius per buscar l'empat davant un City amb més feina defensiva. Però quan s'estava instal·lant la millor versió blaugrana en el partit, ha arribat el cop anglès. Shaw ha donat una nova estocada a les culers, que s'havien aixecat d'un començament advers, amb el 2-0. Resultat que ha apagat la revifada de les de Pere Romeu, que han iniciat el camí d'aquesta Champions 2024/25 amb derrota. Però només és el començament i encara queda molta història per escriure. 

FITXA DEL PARTIT

Manchester City, 2
Barça, 0

Manchester City: Yamashita, Layzell, Aleixandri (Kennedy, min 89), Greenwood, Casparij, Miedema, Hasegawa, Park (Roord, min 79), Fowler (Fujino, min 81), Hemp i Shaw
Barça: Cata Coll, María León, Graham, Alexia (Paredes, min 85), Patri, Aitana (Vicky, min 85), Rolfö (Brugts, min 72), Pajor, Walsh (Kika, min 85), O. Batlle i Engen (Pina, min 64)

Gols: 1-0, Layzell (min 36); 2-0, Shaw (min 77)

Àrbitra: Stéphanie Frappart. Ha amonestat amb targeta groga la local Aleixandri (min 14) i les visitants María León (min 30) i Graham (min 47)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut