El Barça de Flick, en cinc dades

El Barça de Flick, en cinc dades

El conjunt del tècnic alemany no només lidera la classificació de la Lliga sinó també un seguit d’estadístiques

El Barça de Hansi Flick funciona. És l’equip que lidera la Lliga, però també altres aspectes del joc que demostren que l’engranatge ofensiu està en ple rendiment. Totes les peces col·laboren en un conjunt que és líder en gols, en rematades, en rematades al pal, en córners picats, en possessió i en fores de jocs provocats. 

De moment, la Lliga 2024/25 es mou al compàs elèctric del FC Barcelona de Hansi Flick. Compromès en atac i en defensa tal com demostren aquestes estadístiques que monopolitza. 

Líders en gols

Cap equip de la Lliga marca més que el Barça. Són 28 gols, repartits en nou jugadors. Robert Lewandowski, el Pitxitxi de la Lliga, Raphinha, Lamine Yamal, Dani Olmo, Pedri, Kounde, Ferran, Pablo Torre i Pau Víctor són els blaugranes que han contribuït a aquesta xifra que cap altre conjunt de la competició pot igualar. De fet, cap altre equip arriba a la vintena. El Reial Madrid és el segon classificat d’aquest rànquing amb 19 gols a favor. 

Líders en rematades i rematades al pal

Quan aquest Barça anota un gol, en vol més. És una actitud que busca i alaba el tècnic alemany. En conseqüència, és el líder de la Lliga 2024/25 en rematades i en rematades al pal. En el primer registre, acumula un total de 65; sis més que els de Carlo Ancelotti. La segona dada s’eleva fins a 11 pilotes a la fusta. Una mica més del doble que els integrants de la posició de plata. 

Líders en córners 

És evident que el FC Barcelona esprem al màxim les defenses i els porters rivals. D'aquesta manera, no és casualitat que, de vegades, els contrincants culers s'alineïn amb l'afirmació de treure aigua del vaixell i acabin enviant la pilota a córner. En total, els de Flick n’han picat 56; és a dir, una mitjana de sis per partit. Són tres més que el segon classificat, el Reial Betis.  

Líders en possessió

Tenir la pilota és una de les essències culers. Construir el joc i les aproximacions a l’atac a través de la possessió és una de les altres estadístiques que domina el Barça de Hansi Flick. Amb un 67,65% avantatja el Reial Madrid i la Reial Societat. Controlar la possessió és un dels punts del joc que el preparador barcelonista demana, tal com va explicar en la roda de premsa prèvia a l’Alabès - Barça.   

Líders en fores de joc provocats

Intensitat ofensiva i també intensitat defensiva. Perquè l’equip de Hansi Flick sempre mostra actitud proactiva i de concentració en tots els racons del camp. Més quan defensa amb la línia molt avançada. Una de les característiques que es pot veure en partit rere partit. Aquesta posició de la rereguarda provoca que els rivals caiguin en constants fores de joc

Hi ha molta diferència entre el Barça, primer classificat d’aquesta estadística, i Osasuna, que ocupa la segona plaça. Els barcelonistes han forçat un total de 62 fores de jocs, mentre que els navarresos 26. Quasi res per un Barça de Flick que no només encapçala la taula lliguera de punts. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut