Barça-Aalborg: Impera el blaugrana (35-27)

Els blaugranes s'han imposat còmodament al combinat danès, rival de l'última final de l'EHF en què els culers es van proclamar campions

Victòria de rei. El FC Barcelona s'ha imposat a l'Aalborg (35-27) en un duel menys disputat de l'esperat al Palau Blaugrana. Els de Carlos Ortega han plantat cara a un Aalborg desaparegut que arribava amb algunes baixes importants a l'enfrontament.

L'Aalborg comença descentrat

L'handbol culer ha tornat al Palau Blaugrana amb un partit d'alçada. L'Aalborg, el rival del Barça en l'última final de l'EHF, visitava Barcelona amb ganes de venjança. El duel, però ha començat ben diferent del que segurament el combinat danès havia pensat.

En els primers set minuts, només han pogut marcar un gol (4-1) i això ha marcat la primera part que ha estat íntegrament dominada pels blaugranes. Gràcies a un bon treball en defensa i a l'actuació de Nielsen amb parades impecables, el conjunt danès no ha acabat de trobar-se còmode. A més, Frade, Wanne i Cikusa han estat els jugadors que han dinamitat l'atac blaugrana i els qui han sumat més dianes al comptador col·lecctiu.

S'igualen momentàniament les forces

Ara bé, quan quedaven poc menys de tres minuts per arribar al descans l'Aalborg s'ha despertat. Del 14-9 al 14-13 per pràcticament igualar el duel. Per sort, els blaugranes han maquillat el resultat i han tornat a augmentar la diferència en el lluminós amb un gol de Frade i un d'N'Guessan abans d'anar a vestidors (16-13).

S'imposa la força culer

La remuntada de l'Aalborg ha quedat en un miratge. A la represa, els blaugranes han tornat a imposar el ritme de la primera part. Una bona actuació coral dels de Carlos Ortega ha repartit les dianes entre els jugadors que estaven a pista. Gols que han servit per enfilar-se fins al 22-15 (min. 37).

De mica en mica, el Barça ha anat obrint un forat definitiu. El combinat danès no ha imposat massa resistència a la sentència blaugrana i a poc més de 10 minuts pel final del duel el marcador arribava fins als 28-19 (min. 47). Finalment, després d'uns minuts en què Aalborg ha aconseguit retallar mínimament el marcador (30-25), el duel ha acabat amb triomf culer per 35-27.

FITXA DEL PARTIT

BARÇA, 35
AALBORG, 27

Barça: Nielsen, Janc, Mem, Petrus, Frade, Carlsbogard i Wanne - set inicial - Richardson, Ariño, N'Guessan, Aleix, Makuc, Palomino, Cikusa, Rodriguez, P. de Vargas.

Aalborg: Norsten, Thurin, Hald Jensen, Martin, Vlah, Barthold, Munk - set inicial - Wiesmach, Larsen, Bjornsen, Moller, Mollgaard, Antonsen, Jull, Hellberg.

Parcials: 3-1, 6-3, 9-5, 11-7, 14-10, 16-13 // 20-15, 24-16, 26-18, 29-20, 31-25, 35-27

Àrbitres: Mitrevski, Dimitar i Todorovski, Blagojche.