Barça – ALBA Berlin: L’Eurolliga aterra al Palau!

Barça – ALBA Berlin: L’Eurolliga aterra al Palau!

(20.30 hores) El conjunt blaugrana rep l’equip alemany amb l’objectiu comú d’aconseguir la primera victòria europea

La 25a edició de l’OK Lliga arriba al Palau Blaugrana. Ho fa aquest divendres, en la segona jornada de la fase regular, amb la visita de l’ALBA Berlin (20.30 hores). El Barça, que va caure en la jornada inaugural a Kaunas, té l’objectiu de mostrar la seva força a casa davant un rival que té l’objectiu comú d’aconseguir el primer triomf. “Estem contents de jugar el primer partit d’Eurolliga al Palau i de viure l’ambient. És una evidència que tots els equips hem de millorar i, amb el suport de la nostra de la gent del Palau, serà més fàcil. El Palau segur que ens ajuda a millorar”, afirma Joan Peñarroya.

El tècnic blaugrana descriu l’equip rival com “un projecte d’autor que va començar amb Aito i que ha consolidat un model bastant únic en aquesta Eurolliga i que ha recollit èxits a Alemanya. Marquen molt la forma de jugar i de desenvolupar als jugadors amb un pressupost inferior al 80% d’equips”.

L’equip blaugrana ha realitzat aquest dijous un entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i aquest divendres farà una sessió de tir al Palau, amb les baixes ja conegudes de Dame Sarr (molèsties a l’adductor de la cama esquerra) i de Joel Parra (esquinç al peu dret produït en el darrer partit a Lleida).

En roda de premsa, Peñarroya descriu que “el nostre treball és fer cada dia millor les coses i crec que ho estem fent”. I adverteix que “tenim un partit important per nosaltres, amb totes les ganes del món d’aconseguir la victòria. El rival porta anys jugant a un nivell molt similar, amb jugadors que porten anys jugant junts i que sempre posen complicacions a tots els equips”. I conclou: “No tinc cap dubte que, en el primer partit al Palau, l’equip sortirà amb l’energia necessària”.

Darío Brizuela, que no va poder jugar el primer partit de Lliga Endesa contra el Covirán Granada per malaltia, té moltes ganes de competir davant al seva afició. “A Kaunas no vam fer bé un parell de coses bàsiques, que son el rebot i l’un contra un. Al Palau ens trobem millor però el partit no serà més fàcil pel rival ni per jugar a casa. Tots els partits son durs”.

El jugador basc destaca que, a nivell particular, “l’any passat va ser més d’adaptació al Club i a l’Eurolliga. Aquest any estic més preparat, sé el que he de fer i vull ajudar el màxim possible”. “Es treballa molt bé amb Joan Peñarroya. Entrenem dur, té les idees molt clares i el dia a dia és divertit i fàcil. Té molta experiència i esperem que ens vagi bé perquè pugui estar aquí molt temps”.  

Gaudeix del PALAUFEST

En el marc de la visita del conjunt alemany, el Club ha organitzat el ‘PALAUFEST by Estrella Damm’. Abans del partit, hi haurà activitats prèvies al partit al bulevard del Palau Blaugrana amb oferta gastronòmica i musical. Dins el Palau, hi haurà repartiment de premis i descomptes per a futures entrades. Estrella Damm també regala un descompte de fins a 50€ per a tots els compradors i compradores d’aquest primer partit, que podran gaudir d’aquest descompte en els partits de la setmana vinent contra el Mònaco i l’ASVEL Villeurbanne (16 i 18 d’octubre).

Accés dels abonats amb l’e-Abonament i l’APP de Socis

A partir de la cita d’aquest divendres, els socis i sòcies abonats a la temporada 2024/25 de bàsquet han d’accedir al Palau Blaugrana mitjançant l’e-Abonament que es troba dins l’aplicació de Socis.

Els abonats han rebut la informació pertinent durant aquesta setmana mitjançant el correu electrònic i, gràcies a l’APP de Socis, es podran gestionar de manera més fàcil totes les funcionalitats de l’e-Abonament, així com gestionar el Seient Lliure i administrar diferents perfils.

Els socis i sòcies que la temporada passada 23/24 disposaven d’abonament físic (únicament col·lectius específics) encara podran accedir als primers partits amb aquest suport. Per a qualsevol dubte o consulta es pot enviar un correu electrònic a  abonament.basquet@fcbarcelona.cat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut