De menys a més en els partits

Els culers desperten la fam anotadora passat el primer quart d'hora de matx

De vegades, el més bo es fa esperar. Una afirmació que enalteixen els homes de Hansi Flick amb el gol a la Lliga. Perquè és un equip que va de menys a més en la faceta realitzadora. Normalment, els blaugranes desperten les celebracions passat el primer quart d'hora de partit. Del minut 16 a la conclusió, les estadístiques augmenten per dominar quasi tots els trams de catorze minuts.

Només un gol ha celebrat l'afició culer, i ha hagut de lamentar també només un en contra, en el primer quart d'hora de les nou jornades de Lliga 2024/25 que es porten disputades. Xifra que dista molt de les quantitats que maneja el Barça de Flick en els següents períodes de 14 minuts fins al final. Perquè els lidera tots menys un. Cap conjunt de la competició pot fer front a les estadístiques anotadores culers.

Del 16 al 30, el tram més prolífic

Si avancem en el segon període dels partits, del minut 16 al 30 és quan el Barça marca més gols en Lliga. Un total de set. El Celta de Vigo és l'elenc que ocupa la segona posició d'aquest registre amb sis gols. Una vegada els culers desperten la fam realitzadora no tenen fre. Perquè marquen i marquen. Només un tram de catorze minuts fins a la conclusió s'escapa del domini barcelonista. El comprès entre els minuts 61 i 75, on ha celebrat cinc dianes. Ara bé, és un període on encaixen molt poc: només un cop.

Concentració màxima en les represes

Cinc són també les dianes que el FC Barcelona ha anotat abans de marxar al descans (del 31 al 45) i només començar la segona meitat (del 46 al 60). Dos altres moments de 14 minuts que regnen per sobre de la resta d'equips de Lliga. Vila-real i Reial Madrid amb una diana menys són els perseguidors en els respectius trams. Destacable és el que va del 46 al 60, on els de Flick no han encaixat cap gol. Prova que surten del vestidor més que connectats.

Concentració que mantenen fins a l'ocàs. Perquè també lideren les estadístiques anotadores de la Lliga del darrer tram de partit; això sí, empatats amb altres cinc conjunts. Cinc gols celebrats per concloure el duel amb l'alegria del gol. Per certificar que el Barça de Hansi Flick va de menys a més en l'electrònic.

Sis punts guanyats després d'un marcador advers

Una altra dada que aporta proves és que han sumat sis punts després d'anar per darrere en el lluminós. Quantitat que sumen gràcies a les remuntades al camp del Rayo Vallecano i a l'estadi del València, on es van imposar per 1-2 en ambdós casos. Sis unitats que el situen en la posició de plata d'aquesta estadística de la Lliga; només un punt menys que Celta i Vila-real, que la lideren. No amaga, però, que el Barça de Hansi Flick mostra intensitat i concentració en tot moment.