Barça-Voltregà Movento Stern: La defensa del títol comença al Palau

Barça-Voltregà Movento Stern: La defensa del títol comença al Palau

(12.00 hores, OKLiga.tv) Els campions de l’OK Lliga 23/24 debuten a casa contra el Voltregà Movento Stern

La defensa del títol de l’OK Lliga 2023/24 comença aquest diumenge (12 hores, OKLiga.tv) al Palau Blaugrana davant el Voltregà Movento Stern. Els blaugranes, campions del primer títol estatal de la temporada 2024/25, la Supercopa d’Espanya, superant el Deportivo Liceo (5-2) i al Reus Deportiu (0-1), oferiran el trofeu aconseguit a La Corunya a l’afició blaugrana, així com les medalles aconseguides als World Skate Games. Així doncs, Alabart, Carles i Marc Grau i Sergi Aragonès rebran el reconeixement de l’afició blaugrana abans de donar el tret de sortida al títol de la regularitat. 

El tècnic David Cáceres afronta el duel amb “molta il·lusió perquè després d’haver aconseguit la Supercopa, serà el primer partit de l’staff i alguns jugadors davant de l’afició i ens fa gràcia compartir el primer trofeu amb l’afició”. 

En la mateixa línia, Alabart té ganes de “començar bé una temporada il·lusionant i, amb la Supercopa ja assolida, volem revalidar el títol d’OK Lliga i, per fer-ho, hem de jugar una gran fase regular començant per un rival exigent com el Voltregà”.

El rival exigent de sempre, però amb nou entrenador

El Voltregà Movento Stern inicia un nou projecte amb el canvi principal a la banqueta. En aquesta nova etapa liderada per Ferran López, els de Sant Hipòlit compten amb la mateixa plantilla que en les últimes temporades, amb jugadors de molt talent i perillosos com Àlex Rodríguez, Jordi Burgaya o Èric Vargas, entre d’altres. 

El tècnic blaugrana avisa que “conec molt bé el Ferran i, si alguna cosa té és que sap motivar molt bé els seus jugadors”. Alabart, que fa anys va viure dues temporades a les files de l’equip rival, coneix a la perfecció l’equip que “combina experiència i joventut, que la temporada passada van jugar molt bé, es voldran reafirmar i serà un duel molt atractiu per a l’espectador”.  Sobre l’afició, el ‘3’ blaugrana té clar que “per a nosaltres és un orgull jugar a casa, els hi volem donar alegries en forma de títols i tant de bo aquesta temporada s’animin a fer-nos costat perquè som molt més forts”. 

Els mateixos de la final de la Supercopa

Els blaugranes afronten amb il·lusió el primer partit a l’OK Lliga a casa. David Cáceres comptarà amb una convocatòria de deu jugadors, amb la presència del jove Jan Curtiellas que reforçarà la llista dels jugadors disponibles de la primera plantilla, com ja va succeir a la final de la Supercopa. Marc Grau (sancionat) i Xavi Barroso (lesionat) són les úniques absències. Els àrbitres del duel seran Joel Garcia i David Pedrola. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut