Barça-Cangas: que el ritme del Palau no s’aturi

Barça-Cangas: que el ritme del Palau no s’aturi

El Frigoríficos del Morrazo visita (ds, 17h) el Blaugrana

El Barça rep aquest dissabte (17h, Esport3 i LaLiga+) el Frigoríficos del Morrazo Cangas. Els blaugranes, líders de la Lliga Plenitude, buscaran sumar el quart triomf a la competició domèstica i mantenir les sensacions viscudes aquest dijous en la victòria europea contra l’Aalborg (35-27).

El Frigoríficos del Morrazo ha començat la Lliga Plenitude amb bones sensacions a casa però encara busca el primer triomf a domicili.

Els homes de Nacho Moyano no han pogut guanyar ni a Valladolid (34-34) ni a Puente Genil (35-34), però els tres punts sumats a Galícia fa que estiguin en la zona tranquil·la de la classificació.

Els referents dels gallecs en aquestes primeres quatre jornades (el Barça té un partit menys per la disputa del Mundial) són Brais González, Mads Thymann, Rajmond Toth i Santi López.

El tècnic blaugrana, Carlos Ortega, farà algunes rotacions pensant en alleugerir minuts als jugadors més castigats pel calendari. Així, no seran a la citació ni Aleix Gómez ni Jonathan Carlsbogard, i entraran en el seu lloc Antonio Bazán i l’extrem dret del filial Jan Blas.

“Afrontem el partit amb les millors sensacions, però volem continuar amb aquesta dinàmica que estem construint al Palau. Estem forts a casa i lògicament volem fer un bon partit aquest dissabte”, ha explicat a la prèvia el pivot Javi Rodríguez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut