Les ganes superen els problemes

Les ganes superen els problemes

L’equip comença la lliga i un nou cicle a Múrcia amb l’ambició de guanyar-ho tot i sobreposar-se a les lesions (diumenge, 12:30h, Esport3 i FEF TV)

“El Mundial ja és història, tenim lesions però ja hi estem acostumats i tenim una plantilla de garanties per optar a tots els títols de la temporada”, així resumia Erick el sentir de la plantilla a poques hores de començar la lliga.

“Ja es respira ambient d’equip, trobàvem a faltar la competició i no se m’acut un lloc millor per començar que Múrcia”, també deia Tino Pérez a la prèvia.

“Això no és com comença, això és com acaba”, avisa Dyego. I per últim Feixas, el més optimista. “Any de transició? D’això res, volem guanyar-ho tot i seguir enganxant a l’afició”, afirmava el porter de Barcelona.

La convocatòria per anar a Múrcia

L’equip viatja aquesta tarda a Múrcia per jugar demà diumenge a les 12:30h a la pista de ElPozo amb 10 jugadors del primer equip: Dídac, Feixas, Antonio, Erick, Dyego, Touré, Matheus, Martel, Álex Yepes i Fits. Són baixa per lesió Pito, Adolfo, Catela, Khalid, Lozano i Sergio González.

Després del partit que aquesta tarda juga el Barça Atlètic contra el Melistar Futsal a partir de les 17h, el cos tècnic decidirà quins quatre jugadors del filial viatgen a Múrcia i s’uneixen a l’expedició.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut