Un derbi per recuperar sensacions

Un derbi per recuperar sensacions

El Johan presentarà una gran entrada per rebre l’Espanyol (diumenge, 17.30h)

El Barça rep aquest diumenge, a les 17.30h i en directe per DAZN, l’Espanyol en la que serà la sisena jornada de la Lliga F. El matx arriba després de la derrota blaugrana al debut de la Lliga de Campions d’enguany i amb el repte de recuperar sensacions i tornar al camí de la victòria abans d’afrontar, el pròxim dimecres 16, la segona jornada de la Champions.

El rival

Arriba en un gran moment de forma després del triomf per 2-1 en l’últim partit a casa contra l’Eibar i d’haver sumat dos empats contra el Betis i el Costa Adeje Tenerife. L’equip que entrena Sara Monforte es troba en l’11a plaça de la classificació amb cinc punts, tres per sobre del descens. Arola, Chamorro i Ainoa han estat les tres jugadores que han vist porteria fins ara al conjunt periquito.

El Barça

Afronta el primer derbi dels últims anys amb ganes de retrobar-se amb la victòria davant de la seva afició en un Johan Cruyff que presentarà una molt bona entrada. Pere Romeu no té cap baixa ni recupera cap jugadora més i aquest diumenge es farà pública la llista de convocats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut