Barça - Cangas: Una victòria més al capdavant de la taula (45-38)

Els blaugranes han augmentat les prestacions en el partit per apuntar-se el quart triomf en l'ASOBAL

Una victòria més al Palau. El Barça ha derrotat amb claredat el Frigoríficos del Morrazo Cangas gràcies a augmentar el ritme en la segona meitat. Perquè el partit havia començat amb equilibri i inclús un mínim marge dels visitants. La correcció de l'efectivitat i la coralitat anotadora han amarrat la quarta victòria a l'ASOBAL 2024/25.

Mínims avantatges

En un inici amb ritme, Gonzalo Pérez de Vargas i Jorge Pérez han controlat el marcador. Favorable al Cangas en el primer parcial 2-3. Avantatge mínim visitant que ha imperat gràcies a la inspiració del porter rival. Principal responsable de controlar els ànims barcelonistes. La potència en el llançament de N'Guessan i les aturades de l'1 s'han encarregat de revertir la distància mínima i dinamitzar un +3 al minut 16

A partir d'aquest moment, l'elenc de Carlos Ortega semblava que agafaria embranzida, també per la millora defensiva. Però els gallecs no han donat el braç a tòrcer. Sostinguts pel seu porter, s'han tornat a posar a una diana. Marge que s'ha tornat a eixamplar al +3 gràcies a Wanne. La manca d'efectivitat ha estat un dels arguments que ha evitat que el Barça agafés més volada.

De menys a més

Només una diana ha separat ambdós equips cinc minuts abans de l'ocàs de primera part, però 3 quan faltaven segons per a la conclusió del primer període. Finalitzat amb enlairada culer gràcies a les intervencions de Gonzalo Pérez de Vargas i els gols de Richardson: 19-17 al descans. Una marxa més. Aquesta actitud ha adoptat el FC Barcelona en la segona meitat.

Els avantatges blaugranes han crescut progressivament. Primer, Javi Rodríguez havia portat el Barça al +8 i, després, Jan Blas, que ha marcat el seu primer gol a l''ASOBAL, ha escrit el +9. Escletxa suficient per guanyar un nou partit domèstic, amb el 45-38, i mantenir la primera posició de la taula. Ara, el pròxim objectiu és l'EHF Champions League al pavelló Arena Zagreb.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 45
Frigoríficos del Morrazo Cangas, 38

Barça: Gonzalo Pérez de Vargas (-), Janc (4), Dika Mem (6), Petrus (-), Javi Rodríguez (6), N'Guessan (4) i Wanne (5) -set inicial- Makuc (3), Richardson (4), Bazán (4), Palomino (3), Ariño (3), Jan Blas (2) i Cikusa (1)
Frigoríficos del Morrazo Cangas: Jorge Pérez (-), Rares Fodorean (4), Omar Sherif (4), Jaime Gallardo (5), Rubén Río (7), Rajmond Toth (6) i Aron Díaz (-) -set inicial- Javier Fernández (-), Mohammed Essam (-), Martín Gayo (-), Brais González (4), Martín Fuentes (4), Santi López (2), Mads Thymann (2) i Juan Carlos Quintas (2)

Parcials: 3-3; 6-6; 9-8; 13-11; 15-13; 19-17 // 25-21; 29-22; 33-25; 37-31; 41-34; 45-38

Àrbitres: Raúl Oyarzun i Aritz Zaragueta