Barça - Espanyol: El derbi és culer (7-1)

Les blaugranes han remuntat el duel després d'un gol inicial de les blanc-i-blaves amb un festival de dianes a la segona part

Remuntada amb pluja de gols a l'Estadi Johan Cruyff. El Barça Femení s'ha imposat a l'Espanyol (7-1) en el derbi de la ciutat comtal. Malgrat que les blanc-i-blaves han començat liderant el marcador amb un gol al minut 20, les de Pere Romeu han capgirat el resultat a la segona meitat amb set gols que han fet vibrar a l'afició culer.

S'avança l'Espanyol

La ciutat esperava amb expectació una nova edició del derbi. Després de l'ascens del combinat blanc-i-blau, Barça i Espanyol es tornaven a veure les cares després de tres anys. L'enfrontament ha començat amb un xut d'Aitana que s'ha estampat al travesser (min.10), però això no ha estat precisament el preludi d'un partit còmode per a les culers.

De fet, l'Espanyol ha sabut aprofitar una jugada a pilota parada per avançar a les periques a la primera meitat. D'un centre des de la banda esquerra, Simona ha tret or amb una rematada que Cata Coll no ha aturat per molt poc (0-1, min. 20).

Remuntada a càrrec de Pajor i Alexia

A la represa, però el partit s'ha tenyit de blaugrana. Ewa Pajor, acabada de sortir de la banqueta, ha posat l'empat amb una rematada de cap (1-1, min. 58). Alexia ha acabat i adornat, el treball de la polonesa amb un doblet que ha posat el 3-1 en el minut 64.

Un cop més la capitana ha estat una peça clau per dinamitar l'equip i guiar-les cap a la victòria.

Arriba la pluja a Sant Joan Despí

Amb el triomf encaminat, els darrers 20 minuts del duel s'han convertit en un autèntic vendaval blaugrana. Clàudia Pina s'ha sumat a la festa al minut 71 i Aitana ho ha fet al 79 engaltant de primeres un centre de Graham.

Els dos darrers gols han servit perquè Pajor firmes el hat-trick, la polonesa ha fet el 6-1 al minut 85 i dos minuts després ha posat el definitiu 7-1 per tenyir de blaugrana Barcelona i tancar una tarda rodona al Johan Cruyff.

FITXA TÈCNICA

BARÇA, 6
ESPANYOL, 1

Barça: Cata Coll, Jana Fernández, Mapi León (O. Batlle, min. 73), Irene Paredes, Esmee Brugts, Aitana Bonmatí, Keira Walsh (Patri, min. 65), Claudia Pina, Vicky López (Alexia, min. 45), Kika Nazareth (Pajor, min. 45), Fridolina Rolfö (Graham, min. 45)

Espanyol: Salvador, Simona, Amaia, Mar (Mbadi, min 85), Pablos (Ángeles, min. 73), Paula (Vallejo, min. 56), Carol (Balleste, min. 73), Ainoa, Guerra, Caracas, Aparicio (Lacosta,  min. 56)

Gols: 0-1, Simona (min. 20); 1-1, Ewa Pajor (min. 58); 2-1, Alexia (min. 61); 3-1, Alexia (min. 64); 4-1, Pina (min. 74), 5-1, Aitana (min. 79); 6-1, Pajor (min. 85), 7-1 (Pajor, min. 87)

Àribtres: Elena Peláez Arnillas. Gorgues per a Perea, Balleste, Pina, Brugts.