Barça Studios estrena ‘TOP BARÇA’, el nou canal ‘FAST’ disponible en plataformes de continguts de tot el món

Barça Studios estrena ‘TOP BARÇA’, el nou canal ‘FAST’ disponible en plataformes de continguts de tot el món

Es tracta d’un canal de continguts per a Smart TV totalment gratuït i que emet els 7 dies de la setmana durant les 24 hores

Barça Studios continua ampliant la seva oferta de continguts audiovisuals amb l’objectiu d’arribar a més públics, tenir presència en més plataformes i generar nous ingressos. Perseguint aquestes fites s’ha creat un nou producte, TOP BARÇA, que busca satisfer els i les usuàries que volen una experiència de continguts alternativa al consum sota demanda de Barça One.

TOP BARÇA és un canal d’emissió continuada que ofereix una selecció dels millors continguts que genera el Club, tant del seu dia a dia esportiu (partits en diferit de futbol masculí, femení, Barça Atlètic, categories inferiors, partits destacats de les seccions, etc.) com els formats de sèries i documentals exclusius produïts per Barça Studios. A més, compta amb tot l’arxiu històric de partits, gols i millors moments dels nostres equips i les nostres llegendes. 

A banda d’oferir els continguts del Club a més aficionats i aficionades d’arreu del món, TOP BARÇA obre una nova via d’ingressos a través de la publicitat: la modalitat FAST (Free Ad-Supported Streaming Television) es defineix per ser un canal gratuït i d’accés lliure que inclou talls de publicitat. 

TOP BARÇA es posiciona des d’un inici a la primera línia de canals FAST en la seva categoria. Es podrà  veure a tot el món tant en la seva versió en anglès com en castellà en plataformes audiovisuals de referència com Rakuten TV (ja disponible a Europa i en breu al Japó), Orange TV (només a Espanya en un primer moment), VIX (als Estats Units), VIDAA (a tot el món), DAZN (Europa) i d’altres agregadors que s’aniran incorporant progressivament. 

Amb aquest nou producte Barça Studios i el FC Barcelona es posicionen a l’avantguarda de les tendències actuals en comunicació audiovisual i es complementa la proposta de continguts per a l’afició blaugrana de tot el món. El mes d’abril va veure la llum la plataforma de streaming BARÇA ONE, també gratuïta i disponible en català, castellà i anglès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut