Imbatudes a casa (59-53)

Les blaugranes sumen la segona victòria consecutiva i segueixen invictes com a locals

En la tercera jornada de la LF Challenge i davant el Fustecma NBF Castelló, les de Loren González van aconseguir la segona victòria consecutiva, la primera al Juan Carlos Navarro -l’última jornada es va disputar a la Ciutat Esportiva - en un partit que van liderar de principi a fi. I això que el rival era d’alta dificultat. Les visitants arribaven amb dues victòries en les primeres dues jornades de la competició.

En un primer quart amb molt bon inici culer i un intercanvi de cistelles constant entre ambdós equips, les blaugranes agafaven els primers avantatges del partit. El primer període va finalitzar amb un ajustat 22 a 19.

En el segon quart, les de Loren apujaven un to a la seva defensa i, sumant-hi l’encert, aconseguien un bon parcial que les portava al descans amb més tranquil·litat (34-27).

Les blaugranes van tornar de vestidors amb la mateixa dinàmica i van saber gestionar l’avantatge assolit en la primera part. En cap moment van permetre que les de Castelló es posessin per davant, tot i uns bons minuts de les visitants. Les blaugranes no van trontollar i, decidides, van seguir manant a la conclusió del tercer període (49-42).

Una extraordinària Faustine Parra (que va acabar amb 11 punts) es convertia en la màxima anotadora blaugrana i sumava un parcial de 6-0 que descol·locava les rivals. Amb l’ajuda de l’afició, sentenciaven una victòria amb molt de mèrit i lluitada fins al final (59-53).