Així ha estat el cap de setmana del futbol formatiu femení

Així ha estat el cap de setmana del futbol formatiu femení

El Femení C segueix invicte, mentre que el Barça B ha hagut d'ajornar els seus partits

Cap de setmana de victòries al futbol femení formatiu. El Barça B, per falta d’efectius a causa del Mundial Sub 17 i diferents lesions, ha hagut d’ajornar els partits contra l’Osasuna i el Getafe.

PBB La Roca 0-6 Femení C

El Femení C continua invicte i suma la quarta jornada consecutiva amb victòria. En un partit on les blaugranes es van avançar ràpid, amb 4 dels 6 gols a la primera part, i amb una bona repartició del joc. Aquest triomf permet al femení mantenir-se al capdavant de la classificació.

Juvenil 7-0 Fontsanta

Les Juvenils del Barça aconsegueixen una nova victòria en un partit dominat des de l’inici. Amb dos gols consecutius i mantenint el gran ritme de pilota i concentració, sumen la seva segona victòria en 4 jornades. 

Sant Vicenç Dels Horts 1-5 Sub 14

Les Cadets s’imposen al Sant Vicenç dels Horts gràcies a una primera meitat acabada amb un 0-4. Tot i les rivals augmentar la pressió en la segona i trobar el 1-4 aprofitant un error del Barça, les blaugranes van aconseguir el 1-5 definitiu en la darrera acció. 

Infantil D 2-0 Cornellà

Victòria de mèrit de les Infantils en un partit on van tenir la iniciativa del joc i van aprofitar les oportunitats generades per assegurar la victòria. 

Sub12 4-0 Gavà

Les Alevins guanyen a casa en un partit decidit en els últims quarts. Uns primers on no es va moure el marcador, tot i tenir ocasions clares de gol. Una falta directa i un córner en el tercer quart van trencar el partit. En l'últim, les blaugranes van sentenciar-lo amb un gol de jugada i un altre d'estratègia de córner. Deixant al Gavà sense opcions. 

Pallejà 0-5 Sub11 C

Gran victòria de les Alevins com a visitants. Tot i uns primers quarts sense gols i marxar al descans amb un 0-0, les blaugranes van encarrilar el partit amb 4 gols seguits. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut