Barça - AS Mònaco: Primer gran examen al Palau

Barça - AS Mònaco: Primer gran examen al Palau

El Palau acull aquest dimecres el primer partit d’una setmana que continuarà a Belgrad i que acabarà el diumenge a casa contra el Baskonia

Setmana de màxima exigència, amb tres partits en cinc dies i contra equips del nivell més alt del continent. AS Mònaco, Estrella Roja i Baskonia: els dos primers en Eurolliga i el darrer en Lliga. L'activitat comença aquest dimecres amb la visita dels monegascos al Palau Blaugrana (20.30 hores), contra un dels conjunts construïts per a lluitar pel tron europeu.

Divendres, els culers jugaran a Belgrad (20.00h), abans de tornar a Barcelona per a rebre el Baskonia de Pablo Laso el diumenge (18.30h). Pel que fa al primer dels tres exàmens, el Barça està més que avisat de les dificultats de superar un Mònaco a qui no va poder guanyar en cap dels dos partits del curs passat. De fet, l'equip del Principat i l'Olímpia de Milà van ser els únics dos equips capaços de guanyar al Palau en la Lliga regular.

Així doncs, amb la tercera victòria seguida aconseguida a Tenerife, els de Joan Peñarroya buscaran allargar la bona dinàmica de sensacions, clarament en línia ascendent, i de resultats, en un Palau que vol ser el de les grans nits.

Peñarroya: "Estem en el camí per a ser cada dia millors"

"Fins ara, em quedo amb que l'equip treballa molt i està implicat en el que volem millorar cada dia. Des del primer moment anem donant passes endavant, però portem només un mes i això tot just comença. Estem en el camí per a ser cada dia millors", ha explicat el tècnic Joan Peñarroya en la roda de premsa del dia previ al partit. L'equip s'ha exercitat en l'únic entrenament per a poder preparar el duel davant un Mònaco que arribarà al Palau invicte a l'Eurolliga, amb les victòries contra el Milà (93-80) i el Maccabi (85-79), liderats per Mike James però encara sense l'exblaugrana Nick Calathes, lesionat.

mini_427 8C4A5175

Sobre el rival, l'entrenador ha assegurat que "és un equip fet per a guanyar l'Eurolliga i ser a la Final Four. Segueix sent el mateix Mònaco i amb tres reforços de superelit." A més, té clar que "la batalla del partit pot estar en el rebot. És un equip amb molt poder físic, a més del talent individual". Per a aconseguir la victòria serà important el Palau, amb la primera visita d'un dels favorits de la competició. "Espero un gran Palau, com sempre l'he vist des de fora contra els grans rivals. Vull un equip que faci que el Palau tingui connexió amb els jugadors", ha sentenciat Peñarroya.

Laprovittola: "Serem agressius en el rebot i jugarem amb molt de contacte"

D'altra banda, el jugador que ha sortit en roda de premsa ha estat Nico Laprovittola, protagonista amb una gran actuació a Tenerife. L'argentí, però, ha esgrimit que "serà un partit molt diferent. Serem molt agressius en el rebot i jugarem amb molt de contacte. Entrenem d'aquesta manera i així jugarem. El partit es donarà en el nivell físic que posem", ha assegurat.

mini_467 8C4A5495

Al voltant de les seves sensacions personals sota les ordres de Peñarroya ha explicat que "en Joan (Peñarroya) sempre va ser molt clar amb mi, des del primer dia. Ho intento fer el millor possible, sigui de 2 o d'1, jugant més agressiu o sent més pensatiu. M'estic sentint bé, còmode amb l'equip i comunicant molt més, intentant que els nous s'adaptin de la millor manera", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut