El rugbi comença fort a casa: Barça 25-8 Fibra València Les Abelles

El rugbi comença fort a casa: Barça 25-8 Fibra València Les Abelles

Els blaugranes deixen el rival sense opcions en el debut a La Teixonera

El Barça buscava en el debut a casa la primera victòria en la Divisió d’Honor i la va trobar. Els blaugranes, dolguts per la derrota en l’estrena a Alcobendas, van sortir a totes i es van imposar amb molta claredat al Fibra València Les Abelles (25-8).

El Barça Rugbi va trobar el domini des de l'inici del partit, esperonat per l'escalf de la seva afició. Els de Santiago Monteagudo van plantejar una defensa forta i pressionant, recolzats en una millor actuació dels backs que en la primera jornada, i van obrir ràpidament el marcador. Tot i les bones sensacions durant tot el primer acte, el 12-3 del descans encara deixava opcions als valencians.

La represa va servir per confirmar la superioritat del Barça Rugbi. Els blaugranes no van perdre mai l’avantatge, tot i concedir alguns cops de càstig que podrien haver complicat el duel, i van acabar tancant el marcador amb un contundent 25-8.

Aquest proper diumenge (12 h), el Barça Rugbi es desplaçarà a Madrid i buscarà la segona victòria consecutiva davant el CR Complutense Cisneros, un dels equips més complicats de la categoria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut