Barça - Mònaco: El Palau, escenari europeu triomfal (86-71)
Ofert per

Barça - Mònaco: El Palau, escenari europeu triomfal (86-71)

Els de Joan Peñarroya han viscut aquest dimecres la segona victòria consecutiva de l'Eurolliga a casa en un partit d'alt nivell contra el Mònaco

El Palau Blaugrana ha estat escenari d'un altre triomf europeu. El Barça de bàsquet, que ha jugat de nou com a local, ha superat el Mònaco en un ambient elèctric i ha sumat una altra victòria en la màxima competició continental (86-71). I ja n'acumulen dues, totes dues a casa, per situar els blaugranes segons en la classificació per darrere de l'Estrella Roja, que ho ha guanyat tot. 

Inici d'alt voltatge

Tant el Barça com el Mònaco han sortit amb intencions clares. Així, tot i que els culers han començat anotant, els visitants s’han posat ràpidament per davant amb un avantatge de 3 punts. Però, quan el Barça s’ha vist superat, Kevin Punter i Jan Vesely s’han posat l’equip a l'esquena i dos triples i tres rebots han aconseguit remuntar el marcador. A més, els culers han tancat aquest primer parcial amb una intensitat ofensiva i defensiva altíssima, fent gaudir de valent el Palau (26-18, min 10). 

De menys a més

Malgrat tot, era molt difícil començar el segon quart de la mateixa manera i el Mònaco ho ha aprofitat per esborrar la distància de 8 punts (27-27). Per frenar l’atac constant del rival, Peñarroya ha demanat un temps mort que ha donat vida al Barça, perquè els culers han pujat de nou el nivell d'intensitat. De fet, els últims dos minuts s'han assemblat força al final del primer temps i això ha permès al Barça distanciar-se dels monegascs per anar cap a vestidors amb una nova diferència de +8 (47-39, min 20).              

Kevin Punter, líder de la nit

A la represa, la tònica s'ha mantingut, amb un Barça que ha anat a més. I amb Kevin Punter com a líder, que ha acabat l'enfrontament amb 21 punts. El nivell dels blaugranes, ara sí, s'ha mantingut ferm i, a poc a poc, el conjunt de Peñarroya ha anat ampliant la distància. De fet, el darrer quart s'ha iniciat amb un clar 71-54 (min 30) i, per tant, amb el partit pràcticament decidit.

Així ha estat perquè el quart període només ha tingut un color, el blaugrana, i el Barça ho ha aprofitat per ampliar la distància de punts i segellar la victòria a casa. També hi ha hagut temps per gaudir de més triples, com un de Jabari Parker que ha fet aixecar de la cadira a tots els assistents del Palau.

D'aquesta manera, el feu blaugrana ha viscut una altra nit màgica, i ja són dues victòries seguides d’Eurolliga a casa. El proper duel serà aquest divendres 18 d’octubre a Belgrad contra l’Estrella Roja, actual líder de la competició.

LA FITXA:

BARÇA, 86

MÒNACO, 71

Barça: Satoransky (13), Parker (22), Punter (0), Vesely (6) i Hernangómez (14) – cinc inicial- Laprovittola (20), Abrines (21), Núñez (17), Anderson (1), Brizuela (8), Metu (10) i Fall (19).

Mònaco: Blossomgame (4), Loyd (8), James (55), Jaiteh (14) i Motiejunas (20) -cinc inicial - Papagiannis (9), Diallo (11), Tarpey (22), Begarin (23), Brown (30), Strazel (32), James (55) i Okobo (0)

Parcials: 26-18, 21-21 (47-39), 24-15 (71-54), 8-73 (86-71).

Àrbitres: Tomislav Hordov, Anne Panther, Marcin Kowalski.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut