PAS Alcoi - Barça: A domicili, també (3-4)

PAS Alcoi - Barça: A domicili, també (3-4)

El Barça d'hoquei patins guanya a la pista de l'Alcoi, en el segon partit de l'OK Lliga de la temporada, i suma un nou triomf després del del Voltregà al Palau

Llarg viatge que acaba amb els tres punts. El Barça d'hoquei patins ha derrotat el PAS Alcoi en aquest segon partit de l'OK Lliga (3-4) i suma una nova victòria a la competició domèstica. Aquest cop en jornada intersetmanal, lluny de casa, i amb gols de Pablo Álvarez, Alabart, Matias Pascual i Ferran Font. És, doncs, la segona victòria a la lliga, després de la d'aquest cap de setmana al Palau contra el Voltregà. Dos de dos.

Tres gols culers abans del descans

Després d'uns minuts amb igualtat inicial, i amb bones oportunitats a totes dues àrees, a poc a poc el Barça s'ha anat mostrant més insistent. Amb més i millor control, els de David Cáceres han agafat ritme i han transformat el seu domini en avantatge en l'electrònic. Perquè Pablo Álvarez ha obert la llauna amb un golàs per l'escaire (0-1, min 9), mentre que Alabart, després d'una jugada individual, ha acabat de treure les teranyines que podien quedar en la porteria de l'Alcoi (0-2, min 12).

A més, Matias Pascual ha aprofitat una bola al pal d'Eloi Cervera (0-3, min 20) per fer el tercer a favor del Barça.

El partit, però, no s'ha acabat aquí, perquè l'Alcoi no ha baixat els braços. De fet, ha reduït distàncies. Abans del descans, Gonzalo Pérez ha fet l'1-3 (min 24) que ha marcat el pas pels vestidors i, a la represa, l'exblaugrana Manel Hernández ha fet el segon dels locals (2-3, min 36). 

Ferran Font ha semblat tornar a encarar el partit a favor del Barça (2-4, min 37), però un altre exblaugrana, en aquest cas Joan Pascual, ha tornat a posar emoció fins al final (3-4, min 48). El resultat, però, no s'ha mogut més  i els tres punts viatgen cap a Barcelona. 

LA FITXA

PAS Alcoi, 3

Barça, 4

Alcoi: Marc Grau, Ferran Formatjé, Joan Pascual, Gonzalo Pérez, Caco Ceschin -cinc inicial- Pablo del Río, Agustín Domínguez, Manel Hernández i Manu Ocaña.

Barça: Sergi Fernández, Alabart, Pablo Álvarez, Ferran Font, Sergi Llorca -cinc inicial- Matias Pascual, Jan Curtiellas, Sergi Aragonés i Eloi Cervera. 

Gols: 0-1, Pablo Álvarez (min 9). 0-2, Alabart (min 12). 0-3, Matias Pascual (min 20). 1-3, Gonzalo Pérez (min 24). 2-3, Manel Hernández (min 36). 2-4, Ferran Font (min 37). 3-4, Joan Pascual (min 48). 

Àrbitres: Alberto Pérez Pérez, David Cantos Bonales. Faltes: 9-8. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut