Violeta Verano, nou reforç a la direcció de joc

Violeta Verano, nou reforç a la direcció de joc

La base catalana, de 23 anys i 1,77 metres, signa per dues temporades

Violeta Verano s’ha convertit en nova jugadora del Barça CBS. La base catalana, de 23 anys i 1.77 metres, signa per dues temporades amb l’equip de Loren González, fins a la conclusió de la temporada 2025/26. 

Verano arriba a l’equip blaugrana procedent del Cadí La Seu, on ha disputat dos partits oficials a la Lliga Femenina Endesa. La base, nascuda a l’Hospitalet de Llobregat el 22 de maig del 2001, arriba al Club després de disputar les últimes cinc temporades a la NCAA (Lliga Universitària) dels Estats Units. 

Es tracta d’una directora de joc amb una alta intensitat als dos costats de la pista, amb bon llançament exterior, capacitat per generar-se els tirs i bona aportació defensiva. Una jugadora completa, amb molt de futur per endavant i que pot aportar moltes coses a la plantilla blaugrana. 

Formada al planter del Femení Sant Adrià, amb qui va arribar a debutar a la Lliga Femenina amb tan sols 16 anys, Violeta Verano va cridar l’atenció de la Lliga Universitària americana i va posar rumb als EUA. El seu pas pel continent nord-americà ha anat de menys a més. Va inciar l’aventura a la Universitat de Bradley, on s’hi va estar dues temporades fins que va ser traspassada a la Universitat de Texas. 

Amb les Islanders, sobrenom amb la qual es coneix l’equip de la Universitat texana, Verano va fer un gran salt, passant a ser titular i, fins i tot, arribant a ser capitana. En l’última temporada va anotar 5.5 punts, 2.3 rebots i 2.6 assistències de mitjana en 27 partits disputats. A Texas va proclamar-se campiona de la Conferència Southland i es va arribar a classificar pel March Madness. Ara, la catalana inicia un nou capítol després del seu retorn, aquest cop, vestida de blaugrana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut