Lamine Yamal i Cubarsí, entre els 25 finalistes al Golden Boy

Lamine Yamal i Cubarsí, entre els 25 finalistes al Golden Boy

Aquest vespre s'han donat a coneixer el jugadors que opten aquest trofeu entre els quals es troben el davanter i el central blaugrana

Ja queda menys per descobrir qui serà el Golden Boy 2024. Aquest dijous, en la Casina Posta de Roma, s'ha dut a terme un acte en el qual s'han presentat els 25 finalistes que opten al premi de 'Millor Jugador Jove'. I, en aquesta llista, hi apareixen dos blaugranes: Lamine Yamal i Pau Cubarsí.

Després d'una temporada excepcional, amb xifres de rècord i després de coronar-se campió de l'Eurocopa aquest estiu, Lamine Yamal té números per endur-se el trofeu. Ara bé, Pau Cubarsí, també té galons per creure amb les seves actuacions com a central i després de penjar-se l'or olímpic. El misteri, de qui finalment aixeca aquest trofeu, es resoldrà el 16 de desembre en una gran gala celebrada a Torí.

Lamine ja és el "Youngest Boy"

En l'última edició dels premis, el jove davanter blaugrana ja va rebre un distintiu. El de Rocafonda es va alçar amb el "Youngest Boy", un trofeu creat exclusivament per a reconeixer el jugador més jove en entrar a la votació del Golden Boy.

Vicky i Schetenleib, finalistes del Golden Girl

En aquest esdeveniment també s'ha donat a coneixer les finalistes del Golden Girl, entre les quals hi trobem tres blaugranes: la jugadora de 18 anys Vicky López, la centrecampista suïssa Sydney Schetenleib i la interior italiana Giulia Dragoni, ara cedida a la Roma.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut