Lamine Yamal ofereix l'MVP del mes de setembre a la Lliga

Lamine Yamal ofereix l'MVP del mes de setembre a la Lliga

El '19' ha rebut la merescuda ovació en els minuts previs al Barça-Sevilla, marcats també pel minut de silenci en memòria de Johan Neeskens

El Barça torna a l'activitat habitual després de l'aturada de seleccions amb el Barça-Sevilla a l'Estadi Lluís Companys. A banda de ser un partit molt esperat, en els minuts previs hi ha hagut dos moments especials, per dos motius molt diferents. Lamine Yamal ha ofert el trofeu que l'acredita com el millor jugador de tot el mes de setembre a la Lliga i també s'ha recordat l'enyorat Johan Neeskens, mort el passat 6 d'octubre, amb un emotiu minut de silenci.

Pel que fa a Lamine Yamal, l'extrem blaugrana ha rebut una ovació tancada en el moment que ha ensenyat als culers presents a Montjuïc el trofeu que ha rebut com l'MVP del mes, que rubrica encara més un inici de temporada espectacular. Ja en el mes d'agost va ser designat el millor sub-23, i ara, amb tres gols i una assistència durant setembre, ja ha estat el millor de tota la competició.

Minut de silenci per Johan Neeskens

A banda d'aquest moment de celebració per als barcelonistes, se n'ha viscut un altre de molt més emotiu, just abans del xiulet inicial, amb el minut de silenci en record de Johan Neeskens. El neerlandès, emblema del Barça dels 70 i amb un pas per la banqueta com a segon entrenador de Frank Rijkaard, va morir el dia 6 d'octubre i, a causa de l'absència de partits fins avui, dues setmanes després ha arribat un homenatge més que merescut d'una afició que tant el va estimar i que encara el recorda.

Minut de silenci en memòria de Johan Neeskens.
Minut de silenci en memòria de Johan Neeskens.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut