Partit al Ciutat de València abans de l’aturada de seleccions

Partit al Ciutat de València abans de l’aturada de seleccions

Les de Pere Romeu visiten el Llevant aquest diumenge (17h)

El Barça visita aquest diumenge el Llevant UD, a les 17h i en directe per DAZN, en la que serà la 7ª jornada de la Lliga F. Les blaugranes, que són líders de la competició amb 18 punts, dos més que els seus immediats perseguidors, el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid, volen seguir sumant i arribar a l’aturada de seleccions amb 21 punts.

El rival

Es troba actualment a la 12a posició de la Lliga F amb un total de cinc punts. L’equip valencià, que aquest nou curs ha perdut jugadores referents, fa tres partits que no coneix la derrota després d’haver començat amb tres desfetes durant les tres primeres jornades i haver seguit amb una victòria i dos empats en els últims partits. 

Per tant, es troba en una línia ascendent i té en la colombiana Chacón, amb dos gols, la seva màxima golejadora.

El Barça

Arriba al partit després de dues golejades contra l’Espanyol (7-1) a la Lliga i contra el Hammarby suec a la Champions (9-0). L’equip que entrena Pere Romeu es troba en un gran moment de forma i vol arribar a l’aturada de seleccions amb un nou triomf al Ciutat de València. 

Cal destacar que Alexia Putellas es troba a un gol d’igualar Luis Suárez (198) com a tercera màxima golejadora del Barça i, si en fa dos, ocuparà en solitari la tercera posició, que arribarà a partir del gol 199. El del Llevant serà el partit 100 de Rolfö amb el Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut