Barça-Sevilla: El futbol torna a casa

Barça-Sevilla: El futbol torna a casa

Després d'un cap de setmana sense Lliga, el líder rep el Sevilla en un partit que pot ser especial per a veure de nou diversos jugadors, fins ara lesionats

Torna la Lliga, torna el Barça, torna el líder. Després de la segona aturada per seleccions de la temporada, s'acaba la inactivitat per als clubs i ho fa amb un gran partit a l'Estadi Olímpic entre el FC Barcelona i el Sevilla (21.00 hores), corresponent a la desena jornada de Lliga.

Serà, doncs, un duel que enfrontarà dos equips que van marxar amb bones sensacions. Els blaugrana, com a sòlids líders de la competició, havent sumat 24 dels 27 punts en joc i després de dues golejades contra el Young Boys (5-0) i l'Alabès (0-3). Els de Nervión, per la seva banda, semblen haver redreçat el rumb després d'un inici més que turbulent amb cinc punts en sis jornades. En canvi, en les últimes tres han sumat set punts, només deixant-ne escapar dos amb un empat de mèrit a San Mamés i encara amb el regust d'haver guanyat el primer derbi del curs contra el Betis (1-0).

El Sevilla, un rival perillós

Així, amb l'exblaugrana García Pimienta a la banqueta, renovat a més fins al 2027, els andalusos presenten una plantilla molt dinàmica, amb extrems hàbils com Lukébakio o Ejuke i un jugador format a La Masia com Peque en línia ascendent des de la mitja punta. Al seu darrere, múscul en un mig del camp on poden entrar Gudelj, Agoumé o Sambi Lokonga, per davant d'una línia defensiva bastant estabilitzada amb Carmona a la dreta, Badé i Marcao com a parella de centrals i l'únic dubte del lateral esquerre, on es disputen un lloc Pedrosa i el 'Colo' Barco.

És l'hora dels retorns

Més enllà del que presenti el rival, serà un gran dia per al barcelonisme, amb diversos retorns esperats a la convocatòria, com va avançar el mateix Hansi Flick en la roda de premsa. Especialment emotiu serà el de Gavi, un any després de la seva greu lesió, i que formarà part de la llista, a l'espera de veure si pot gaudir també de minuts. Flick també comptarà amb Fermín i Dani Olmo, lesionats fa unes setmanes, i amb Lamine Yamal, que va tornar abans d'hora de la selecció amb una sobrecàrrega.

Tots poden ser importants per a seguir fent de l'Estadi Olímpic un fortí, i allargar fins a cinc la ratxa victoriosa com a locals. Encara és més llarga la ratxa de partits seguits sense perdre contra el Sevilla en Lliga, concretament de 17 partits, per un balanç de 13 victòries i quatre empats, i amb victòria en els últims cinc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut