El nou Spotify Camp Nou ja és una realitat

El nou Spotify Camp Nou ja és una realitat

La vicepresidenta Elena Fort ha exposat durant l'Assemblea de Compromissaris el punt en què es troba la remodelació d'ençà que van començar les obres el juny del 2023

Les obres de l’Spotify Camp Nou encaren una etapa crucial, amb la mirada posada en la tornada a l’Estadi, moment en què haurà de conviure l’activitat esportiva de dia de partit amb les actuacions a la instal·lació. En aquest context, la vicepresidenta del FC Barcelona, Elena Fort, ha exposat en el marc de l’Assemblea General Ordinària l’última actualització de l’estat de la remodelació de la nova llar blaugrana. “El somni s’està convertint en realitat”, ha destacat la vicepresidenta, subratllant la importància d’una gran obra que esdevé el somni de tot el barcelonisme i aspira a convertir-se en un referent mundial.

Fort ha fet un repàs del calendari global de l’Espai Barça, fent menció també del projecte del Palau Blaugrana, que avança en paral·lel, així com tota la urbanització exterior dels carrers i el futur Campus Barça. A la vegada també ha explicat pel que fa al Palau Blaugrana: "Estem acabant de redactar el projecte bàsic, i esperem poder mostrar-lo aviat”,. A més, ha afegit que és l’arquitecte Eduard Gascón qui l’està redactant, el qual ja va formar part de l’equip guanyador del concurs internacional d’arquitectura l’any 2015. La vicepresidenta ha volgut també puntualitzar que el Club “prioritzarà les obres de l’Spotify Camp Nou, tenint en compte que als terrenys del Miniestadi hi ha part del material reciclat que s’està destinant a l’obra del nou Estadi”.

Respecte als terminis previstos del calendari de l’Spotify Camp Nou, la vicepresidenta ha mantingut la voluntat del Club, la qual ja es va transmetre en roda de premsa fa poques setmanes, i ha assegurat que a dia d’avui “el Club segueix treballant amb la voluntat de tenir l’Estadi llest per tornar a finals d’aquest any 2024”. En aquest sentit, ha mencionat també l’estat de totes les llicències relacionades amb l’Spotify Camp Nou i ha volgut posar en valor la feina conjunta amb l’Ajuntament de Barcelona per anar tirant endavant les diferents aprovacions. Pel que fa a l’obra, els avanços són cada vegada més visibles, i ja han començat a col·locar els seients de primera i segona graderia, a un ritme d’uns 800 aproximadament per dia, començant a crear un característic difuminat blaugrana. De la mateixa manera s’està avançant en totes les actuacions a l’interior de les graderies, amb les particions dels diferents espais i totes les instal·lacions necessàries per deixar l’Estadi a punt per a la pròxima tornada.

“És emocionant i hem de ser conscients que estem vivint una fita històrica al nostre Club”, ha remarcat Fort, emocionada després de mostrar un vídeo de tota l’evolució de la nova llar blaugrana des que van començar les obres el juny del 2023. Finalment, també ha volgut transmetre el seu orgull de pertànyer a l’actual Junta Directiva i “el coratge del president i la Junta d’iniciar en una situació molt complexa les obres de l’Estadi, que serà la base del futur del FC Barcelona”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut