El FC Barcelona i l’ONCE celebren 125 anys d’història del Club amb un cupó commemoratiu

El FC Barcelona i l’ONCE celebren 125 anys d’història del Club amb un cupó commemoratiu

La imatge del cupó blaugrana ha estat presentada a la Llotja de l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Aquest diumenge 20 d’octubre, a la prèvia del partit Barça-Sevilla corresponent a la jornada 10 de Lliga ha tingut lloc l’acte de presentació del Cupó que l’ONCE dedicarà el dissabte 30 de novembre al 125è Aniversari del  FC Barcelona. Cinc milions i mig de cupons amb els colors blaugrana difondran aquesta gran efemèride arreu del territori.

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha rebut a la Llotja de l’Estadi Olímpic Lluís Companys el Sr. José Luis Pinto, vicepresident de l’ONCE, i el Sr. Enric Botí, delegat d’ONCE a Catalunya, així com altres representants de la mateixa entitat. En l’acte, s’ha presentat per primera vegada, la imatge del cupó que es distribuirà mitjançant més dels 2.450 venedors i venedores de l'organització.

Aquest cupó commemoratiu fusiona la missió de l'ONCE de fer realitat els somnis de milers de persones amb discapacitat, amb la generació de llocs de treball, educació i altres serveis que faciliten el dia a dia; i la missió del FC Barcelona en aquest sentit, de fer del Club una organització cada cop més inclusiva i diversa i contribuir a la construcció d'una societat més justa i equitativa per a totes les persones.

A la venda a partir del 13 de novembre

A partir del 13 de novembre es posaran a la venda els cinc milions i mig de cupons amb la imatge del 125è aniversari del FC Barcelona a Catalunya, i a partir del dia 20 del mateix mes a la resta de l’Estat, a qualsevol dels punts de venda de l’ONCE. La data del sorteig serà el 30 de novembre, just l’endemà del dia que el Club compleix 125 anys.


Auditoria d’accessibilitat al futur Spotify Camp Nou

Un dels punts clau del conveni entre el FC Barcelona i el Grup Social ONCE és l’auditoria d’accessibilitat que es centra en l'assistència tècnica i l’accessibilitat sobre el projecte d'execució del futur Spotify Camp Nou i els seus accessos. Aquesta auditoria, encapçalada per ILUNION Accesibilidad del Grup Social ONCE, es va posar en marxa el passat 21 de juny del 2024. En la seva unió, ambdues entitats cerquen sempre les millors vies de col·laboració per poder desenvolupar altres projectes que permetin continuar aquesta aliança estratègica.

Sobre el Grup Social ONCE

El Grup Social ONCE és la conjunció de la labor d'ONCE, Fundació ONCE i Ilunion amb una mateixa identitat i una prioritat clarament establerta: la plena inclusió i l'accés a la vida independent de les persones cegues i amb altres discapacitats.

L'ONCE a Catalunya atén més de 10.500 persones cegues, amb discapacitat visual o sordcegues, a les quals presta serveis especialitzats. Aquesta gran labor social és possible gràcies a la seva loteria social, responsable i segura.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut