Nava - Barça: Amb mà de ferro (29-43)

Els de Carlos Ortega sumen un nou triomf, el cinquè en cinc jornades, i segueixen líders de l'Asobal tot i tenir un partit ajornat / FOTO: Daniel Pérez

Prova de foc superada (29-43). El Barça d'handbol ha guanyat a la complicada pista del Viveros Herol Nava, fins avui invicte com a local, i suma dos punts més que permeten seguir comptant tots els enfrontaments per victòries. El d'aquest diumenge ha estat el cinquè en cinc jornades i, tot i tenir un partit ajornat, segueix líder de la classificació. Melvyn Richardson (8 gols) i Javi Rodríguez (7 gols) han estat els màxims anotadors d'un partit dominat pràcticament en tot moment pels de Carlos Ortega, que segueixen mantenint el gran inici de temporada.

Sense fre cap a l'objectiu

Tot i que el Nava ha començat anotant primer, a poc a poc el Barça ha anat agafant el control del partit. Això també s'ha reflectit en el marcador, amb un marge blaugrana que s'ha anat ampliant (7-13, min 16). De forma inapel·lable, els culers s'han anat fent grans. Tant en atac com en defensa, amb un Gonzalo Pérez de Vargas imperial i una efectivitat en atac que ha aprofitat les aturades del porter blaugrana (11-21, min 26). De fet, Pérez de Vargas ha acabat el primer temps amb 12 aturades que han servit per doblar el marcador al descans (12-22, min 30).

Però és que la represa ha començat amb la mateixa tònica, amb dues intervencions més força ràpides (14-24, min 33). Gonzalo ha acabat l'enfrontament amb un total de 19 intervencions, després d'un segon temps en què el Barça ha contemporitzat el joc i ha mantingut un marge prou ampli fins al final. La màxima ha arribat amb el 27-41 (min 54) i el resultat final ha acabat sent el 29-43 que permet seguir comptant tots els partits per victòries.

LA FITXA

Viveros Herol Nava, 29

Barça, 43

Nava: Luis de Vega, Borja Méndez, Isaías Guardiola, Daniel Pérez, Mario Nevado, Pancho Ahumada, Gedeón Guardiola -set inicial- Yeray Lamariano (ps), Lautaro Robledo, Gonzalo Carró, Alexander Tioumentsev, Adrián Nolasco, Nicolás Bonanno, Pablo Herranz, Óscar Marugán, Alfredo Otero.

Barça: Gonzalo Pérez de Vargas, Dika Mem, Hampus Wanne, Aleix Gómez, Thiagus Petrus, Juan Palomino, Javier Rodríguez -set inicial- Emil Nielsen (ps), Antonio Bazán, Jonathan Carlsbogard, Aitor Ariño, Jan Blas, Domen Makuc, Melvyn Richardson, Petar Cikusa, Luis Frade.

Parcials: 2-5, 5-10, 7-12, 9-14, 11-20, 12-22 (descans), 15-25, 20-32, 23-35, 25-38, 27-41, 29-43 (final).

Àrbitres: Luís Ignacio Colmenero Guillén, Víctor Rollán Martín.