Jules Kounde: 100 partits amb el Barça

Jules Kounde: 100 partits amb el Barça

El francès, que va arribar al club l’estiu del 2022, ha assolit la xifra rodona de 100 partits amb el Barça al sortir de titular contra el seu exequip

Jules Kounde s’ha convertit en centenari amb la samarreta blaugrana aquest diumenge a l’Estadi Olímpic al partit contra el Sevilla. Després de l’aturada de seleccions, el Barça ha tornat a la càrrega en un dia molt especial per al ‘23’ blaugrana. 

Kounde, que està disputant la seva tercera temporada al club, ha començat la temporada amb un nivell de forma molt alt. De fet, és un dels ‘intocables’ de Hansi Flick, havent participat en tots els partits de la temporada, i sempre com a titular menys en una ocasió.

Vuitè francès amb més partits

Amb aquest partit, Jules Kounde se situa com el vuitè jugador francès amb més partits disputats al Barça, per darrere de jugadors com Éric Abidal (193), Ousmané Dembélé (185), Clément Lenglet (160), Samuel Umititi (133), Ludovic Giuly (124), Thierry Henry (121) i Antoine Griezmann (102). Al llarg de la seva trajectòria blaugrana, Kounde acumula 4 gols i 11 assistències. 

El defensa va debutar amb victòria en competició oficial el 28 de juliol de 2022 contra el Valladolid a l’Spotify Camp Nou.  Kounde, que va sortir de titular i va jugar els 90 minuts, va col·laborar en el triomf blaugrana i va ajudar a mantenir la porteria a 0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut